Bakan Yumaklı'ya Afyon Dosyası!
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile çiftçi ve hayvancının beklentilerini karşılayacak çalışmaları konuştuklarını açıkladı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’la birlikte, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Özgür, “Afyonkarahisar’ın üretim gücünü daha da artıracak, çiftçinin, üreticinin ve hayvancılıkla uğraşanların beklentilerini karşılayacak çalışmalar üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdik. Afyonkarahisar üreten, ürettikçe büyüyen bir şehir. Şehrimizin geleceği için çalışmaya, Ankara’da güçlü şekilde takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bakmadan Geçme
