BAL ekipleri geç kaldı – Kocatepe Gazetesi

Afonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek ekipler daha yeni yeni hazırlıklarına başlarken, rakipler ise çoktan kadrolarını hazırlayıp, kamplarını bitirip, lige konsantre olmaya başladılar Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl 3 ekip temsil edecek. Afyonkarahisarspor, İscehisarspor ve Emirdağspor, 3. Lig’e yükselmek için mücadele edecekler. Ancak Afyon ekipleri, daha yeni yeni hazırlıklara başladılar. Ligin başlamasına bir aydan [&hellip]

BAL ekipleri geç kaldı

Afonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek ekipler daha yeni yeni hazırlıklarına başlarken, rakipler ise çoktan kadrolarını hazırlayıp, kamplarını bitirip, lige konsantre olmaya başladılar

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl 3 ekip temsil edecek. Afyonkarahisarspor, İscehisarspor ve Emirdağspor, 3. Lig’e yükselmek için mücadele edecekler. Ancak Afyon ekipleri, daha yeni yeni hazırlıklara başladılar. Ligin başlamasına bir aydan daha az bir süre kalmasına rağmen, ekipler oldukça hazırlıksız görünüyorlar. Afyonkarahisarspor’da henüz ortada bir kadro yok. Alt yapıdan oluşan futbolcularla bugün sezonun ilk çalışmasını yapmak isteyen mor-beyazlı ekip zaten ligde de şampiyonluk beklemiyor. Emirdağspor’da da durum pek farklı değil. Yönetimi daha geçen hafta belli olan Emirdağspor’da transferler yapılmaya başladı. Takım da yavaş yavaş oluşuyor. Antrenör de belli oldu. Ancak ligde başarı hedefleyen Emirdağspor’un haftalar önce lige hazır hale gelen takımlar karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. İscehisarspor ise maddi sıkıntılar nedeniyle yerli hocaya dönerek kadrosunu oluşturmaya başladı. Daha önce Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedeflediğini söyleyen yöneticiler, bu kez orta sıralarda, ligden düşmemeye oynayacaklarını belirtiyorlar.
Rakİpler İse çoktan hazır
Peki ya Afyonkarahisar’ı BAL’da temil edecek ekiplerin rakiplerinde durum nasıl. Şunu açıkça belirtmek gerekiyorki hemen hemen rakiplerin hepsi kadrolarını çoktan oluşturdular ve lige tam hazır hale geldiler. En yakın örnek de Sandıklıspor’un hazırlık maçı oynadığı Sarayönü Belediyespor ve Uşak Belediyespor gibi takımlar, bir amatör takım olmalarına rağmen Sandıklıspor’u hayli zorlamışlardı. Diğer takımlarda da durum aynı. Bir çok takım kamp yaparak kondisyonunu depolayarak lige tam hazır hale geldi. Bu sezon Afyonkarahisar ekipleri BAL’da nasıl bir görüntü sergileyecekler merak ediliyor.
Haber: R. Hüseyin Biçer

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme