Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAL’ın grupları bugün belli olacak

BAL’ın grupları bugün belli olacak
BAL'ın grupları bugün belli olacak

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de AFJET Afyonspor’un mücadele edeceği grup Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak grup toplantısından sonra belli olacak

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un grubu bugün belli olacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak grup belirleme toplantısından sonra Jetlerin hangi grupta mücadele edeceği belli olacak. Grup toplantısının ardından fikstür belirleme toplantısı yapılmazsa yüksek ihtimalle fikstür belirleme toplantısı da 4 Eylül’de yapılacak.
Konuyla ilgili bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “BAL grupları bugün yapılacak toplantı sonrasında belli olacak. Toplantı sonrasında fikstür çekimi yapılmayacak büyük ihtimal. Eğer yapılırsa fikstür de belli olur. Toplantıdan sonra fikstür belirleme toplantısına geçilmezse o zaman fikstür belirleme toplantısı büyük ihtimal 4 Eylül’de yapılacak” dedi.
JETLER ÇİFT İDMANLA
DEVAM EDİYOR
Salı günü akşam idmanıyla 3. etap çalışmalarına başlayan Jetler Çarşamba ve Perşembe günü çift idman yaptı. Bugünü tek idmanla geçirecek olan Jetler yarın İnegölspor’la yapacağı hazırlık karşılaşmasında sezonun açılış maçına çıkacak.
3. etap hazırlıkları hakkında bilgi veren Sportif Direktör Macit, “3. etap çalışmalarımız iyi gidiyor. Oyuncularımız birbirlerine kaynaşmayı ilk etapta başardı. Güzel dostluklar oluştu. Bu sene takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Yarın İnegölspor’la Atatürk Stadyumu’nda açılış maçımız var. Tüm Afyonkarahisar halkını bu maça bekliyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)