Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Banu Ilıcalı Çocuğu Var Mı?

İş insanı ve medya patronu Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı magazin dünyasından uzakta bir yaşam sürmeyi tercih etse de zaman zaman magazin basının gündeminde yer alıyor. Peki Banu Ilıcalı kimdir? Banu Ilıcalı kaç yaşında, nerede okudu, annesi kim? İşte detaylar..

İş insanı ve medya

Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerin başında yer alan İş insanı ve medya patronu Acun Ilıcalı’nın en büyük kızı Banu Ilıcalı’nın kim olduğu binlerce kişi tarafından merak edilerek sorgulanıyor. Babası Acun Ilıcalı’nın takyığı lakap ile ‘Mucize Çocuk’ Banu Ilıcalı, kimdir? Sizler için araştırdık.

 

BANU ILICALI KİMDİR?

Türk televizyon tarihine damga vurmayı başaran isimlerin en başında yer alan Acun Ilıcalı’nın en büyük kızı olan  Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 (34 yaşında) tarihinde Acun Ilıcalı’nın Seda Başbuğ ile 1989 tarihinde yaptığı ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir.

 

Babası Acun Ilıcalı’nın ‘Mucize Çocuk’ lakabını taktığı Banu Ilıcalı, 2003-2008 yılları arasında Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitirmiştir.

Banu Ilıcalı Çocuğu Var Mı

 

2012 yılında Koç Üniversitesini tamamlayan Banu Ilıcalı, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.

 

BANU ILICALI ÇOCUĞU VAR MI?

 

Ailesiyle birlikte magazin dünyasından uzakta bir yaşam süren Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile hayatını birleştirmiş ve “Begüm” adından bir kız çocuğu annesi olmuştur.