Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın camiası Nuri Kuzu için buluştu

Kadınana Gazetesi kurucusu ve
Basın camiası Nuri Kuzu için buluştu

Kadınana Gazetesi kurucusu ve Yazı İşleri Müdürü Canser Kuzu, basın yayın kuruluşu sahibi ve çalışanlarını Kadınana Gazetesi’nde konuk etti. Hem çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, hem de Muhabir Nuri Kuzu’nun askere gitmesi vesilesiyle düzenlenen dualı toplantıya, Türkeli Gazetesi Sahibi H. Hakkı Özsoy, Gazete 3 ve Kanal 3 sahibi Hüsnü Serteser, Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Odak Gazetesi Sahibi Mehmet Emin Güzbey, Hisar Gazetesi Sahibi M. Emin Birliktir, Ana Haber Gazetesi Yöneticisi Ahmet Arpacı ve Şule Akan, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdüresi Münire Şerife Burcu, AGC İkinci Başkanı İsmail Akar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve personeli, Gün FM Sahibi  Fadime Akar, Faruk Bangir, Armoni FM Sahibi Yüksel Elçi, Bolvadinli Gazeteciler Ertuğrul Sevin, Hidayet Doğruyol, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyeleri, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği üyeleri, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, yönetim kurulu üyeleri, Ulusal ve Yerel basın kuruluşu temsilcileri katıldılar.   
Buluşmada Canser Kuzu, ‘Hatırımızı sayarak, duamıza katılan ve davetimize iştirak eden tüm mesleki büyüklerime ve sevgili meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Kuzu; “Hepimiz bir ve beraberiz. Sorunlarımızı çözecek olanlarda bizleriz. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimiz güçlenerek devam edecektir” diye konuştu.
Buluşmada, Anahaber Gazetesi yetkilisi Ahmet Arpacı, dua okuduktan sonra basın kuruluşu temsilcileri Canser Kuzu’ya böylesine güzel bir ortam ve buluşma organize ettiği için teşekkür ederlerken, Kadınana Gazetesi Muhabiri Nuri Kuzu’ya hayırlı teskereler dilediler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti