Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aynacı, Esnafın Taleplerini İlk Ağızdan Dinledi

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek, esnafın talep ve isteklerini dinledi.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş

Ziyaret sırasında esnafla samimi bir ortamda bir araya gelen Başkan Aynacı, esnafın taleplerinin yerine getirilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulundu.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ilçeyi halkın talep ve istekleri doğrultusunda halkla ile beraber inşaa etmeye devam ediyor. Bolvadin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Aynacı, esnafın karşılaştığı sorunları ilk ağızdan dinledi. Esnafın işlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilmeleri için altyapı ve çevre düzenlemelerinin önem vereceklerini belirten Başkan Aynacı,  aynı zamanda, esnafın daha iyi koşullarda iş yapabilmesi için belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaret sırasında esnafın memnuniyeti ve talepleri konusunda olumlu geri bildirimler alan Başkan Aynacı, işbirliği ve diyaloğun önemine dikkat çekti. Bolvadin’in ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi için esnafla yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti.

Başkan Aynacı, Esnafın Taleplerini İlk Ağızdan Dinledi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti