Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban’dan basketbolculara veda yemeği

Bu sezon Türkiye Erkekler
Başkan Çoban’dan basketbolculara veda yemeği

Bu sezon Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyon Belediyespor Basketbol Takımı, ilk sekizde tamamladığı ligin ardından katıldığı Play-Off müsabakalarında istediği sonuçları alamadı. Ancak büyük bir tecrübe kazanarak sezonu kapattı.
İç sahada oynadığı maçlarda binlerce sporseveri tribünlere çeken ve Afyonkarahisar’da basketbola olan ilginin artmasını sağlayan Keçiler, zorlu sezonun yorgunluğunu ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından verilen veda yemeğinde attı.
Etraf Lokantası’nda düzenlenen yemeğe, teknik ekip ve oyuncuların yanı sıra Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve kulüp yöneticileri katıldı. Bu sezon ortaya koydukları performanstan dolayı kulüp yöneticileri, teknik ekibi ve sporcuları tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, Basketbol Takımı’nın gelecek sezon, bu sezon ortaya koyduğu başarının üstüne koyarak, yoluna devam edeceğine inandığını söyledi. Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan da teknik ekip ve sporculara teşekkür ederek, karanfil verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti