Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban’dan duygu yüklü yeni yıl mesajı: “Yaşayarak gördünüz, vicdanen müsterihim”

Yaptığı yatırım ve hizmetler
Başkan Çoban'dan duygu yüklü yeni yıl mesajı: "Yaşayarak gördünüz, vicdanen müsterihim"

Yaptığı yatırım ve hizmetler sonucunda vicdanen müsterih olduğunu ifade eden Başkan Çoban makam ve görevlerin geçici, asıl olanın kubbede hoş seda bırakmak olduğuna dikkat çekti. Başkan Çoban, “Bu görevimde ne kadar başarılı olup; hoş seda bırakıp, bırakmadığım Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin takdiridir. İki dönem üstlenerek kesintisiz hizmet etmeye çalıştığım Belediye Başkanlığımda; üretilen yatırım ve hizmetleri Afyonkarahisar’da yaşayan herkes görmekte, kullanmakta ve zaten yakından hissetmektedirler.” diye konuştu.
“YAŞAYARAK GÖRDÜNÜZ”
2019 yılının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz eden ve tüm Afyonkarahisar halkına barış, kardeşlik ve huzur içerisinde sağlıklı bir yaşam geçirmeleri dileğinde bulanan Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Afyonkarahisar, tüm yaşayanları ile birlikte yine bir takvim yılına giriyor. İnsan hayatında en değerli ve geri getirilemeyen zaman akıp gidiyor.  Daha dün gibi başladığım Belediye Başkanlığımda, 10 yılımız hayırlısı ile tamamlanma aşamasına geldi. 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte halkımızın teveccühü ile üstlendiğim Belediye Başkanlığı görevim sona erecek. Biz biliyoruz ki makam ve görevler geçici, asıl olan ise kubbede hoş seda bırakmaktır. Sizlere, 10 yıllık dönemimin sonunda; büyümüş, nüfusu artmış, gelişmiş, çevreye duyarlı hale gelmiş ve önemli alt yapı ihtiyaçları karşılanmış bir Afyonkarahisar kenti teslim ediyorum. Yaptığım yatırım ve hizmetler sonucunda vicdanen müsterihim. Belediye Başkanlığı görevim sırasında her zaman bizlerin yanında bulunan Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimize, partimiz ve ilimiz yöneticilerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediyemizin yönetici ve çalışanlarına, kamuoyu göreviyle bizlere destek olan tüm medya kuruluşlarımızın sahip ve çalışanlarına şahsım ve Belediyemiz adına teşekkür ediyorum. 2019 yılının Allah’tan Ülkemize, Milletimize, Afyonkarahisar’a ve İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Hemşerilerime, Afyonkarahisar’da yaşayan herkese yeni takvim yılında barış, kardeşlik, huzur, sağlık dileğimle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti