Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Koyuncu: Sosyal markette limit gönlümüz

Başkan Koyuncu: Sosyal  markette limit gönlümüz

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçede hizmete giren sosyal market uygulamasında limitin gönül olduğunu vurguladı

 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun yakından takip ettiği “Sosyal Market” projesi Emirdağ İlçesi’nde hizmete başladı.
“EMİRDAĞ’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ YALNIZ DEĞİL”
Emirdağ İlçesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik “Sosyal Market”’ projesi hayata geçti. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmetlerine devam ederek önemli bir projeye imza atmanın memnuniyetini yaşadığını belirten Koyuncu şöyle konuştu: “İhtiyaç sahiplerimiz giyimden gıdaya, kişisel temizlik ürünlerinden genel temizliğe, oyuncaktan ev gereçlerine kadar kendilerine tahsis edilen ‘Sosyal Destek Kartları’ ile belirlenen limitte ücretsiz aylık alışverişlerini yapabileceklerdir. Evde Bakım Hizmetlerimizle beraber yürütülecek olan bu projemizde ihtiyaç sahiplerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız. Yalnız değilsiniz.”
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür eden Koyuncu, “Hayırsever vatandaşlarımız Mehmet Yıldız, Rahime Keser, Abbas Atmaca ve Fuat Çapa ’ya, ilçemiz esnaflarından Fatih Moda Giyim Konfeksiyon, Butik Hayatı Kahya, Muharrem Altınyay, Altınyay Gıda, Ayakkabıcı Ceylan Denizli, Hasan Çolak Tuhafiye’ye, Afyonkarahisar Alko Şekerleme ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan Ülker grubu Kerevitaş- Superfresh Emirdağ Fabrika Dondurulmuş Gıda firmasına teşekkür ederiz.” dedi.