Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Uluçay’dan, 130 Milyonluk Ödenek Müjdesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Türkiye genelinde tüm iller içerisinde en çok belediye yardımı yapılan ilin Afyonkarahisar olduğunu duyurdu.

AK Parti Afyonkarahisar İl

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar’da belediyelerin tasarladığı projeler için Cumhurbaşkanlığı’ndan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından 130 milyon liralık “ilave ek ödenek” geldiğini belirtti. Uluçay Belediye Başkanlarına ve başkanların projelerini bakanlık bakanlık takip eden Milletvekillerine teşekkür etti.
Afyonkarahisar’da 40 belediye projeleri neticesinde 130 milyon 593 TL “ilave ek ödenek” aldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay belediye başkanlarını tebrik etti. Uluçay açıklamasında, şunları kaydetti: “Başta yapmış oldukları çalışmalar ve projeler dolayısıyla önemli oranda Afyonkarahisar’ımıza, belediyelerine, ilçelerine ve kasabalarına kazanımlar sağlayan başarılı ve çalışkan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. AK Parti bayrağının dalgalandığı bütün belediyeler Allah‘ın izniyle başarılı bir şekilde proje üreterek, çalışarak aziz hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olmuşlardır. 130 milyon liralık bu ödenek bizim belediye başkanlarımızın gayretleri içerisinde olmuştur. Ben bu kapsamda Ankara’ya ellerinde çanta ile sabahın ilk ışıklarında proje ile giden belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, belediye başkanlarımızı Ankara’da karşılayarak projeleri için kapı kapı gezen milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz için gecesini gündüzüne katan vekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti