Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek vatandaşları dinledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret ederek dertlerini dinledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, rahmet ve bereket ayı olan 11 ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahipleri kimsesi olmayan bakıma muhtaç vatandaşların her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini söyleyerek, “Yukarı mahallerimizi karış karış dolaşarak, hem hatırlarını soruyoruz, hemde dertlerini dinliyoruz. Hayırseverlerimizin ve iş adamlarımızın desteği ile Osmanlı’nın ve İslam geleneğinin inşa ettiği zarif ve kibar hayır geleneklerimizden biri olan Zimem Defteri (Veresiye Defteri) geleneğini devam ettiriyoruz. Bizler her zaman garip gurebaya sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.
TALEPLERİ DİNLEDİ
Burmalı Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Zeybek, “Gönlü bol mütevazı mahallelerimizden Burmalı Mahallesi’ni’ ziyaret ettik. Mübarek Ramazan aylarını tebrik edip taleplerini yerinde aldık. ‘Önce Millet Önce Memleket’ sloganımızla milletimizin hizmetindeyiz. Bugün (dün) tüm sıcaklığı ile bizleri bağrına basan mahallemize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
ÇALIŞMALARI
YERİNDE İNCELEDİ
Başkan Zeybek, geçtiğimiz günlerde alt yapısı yenilenen ve yolu genişletilen Fatih Mahallesi Taş Ocakları yolunun orta refüjünde yapılan süs bitkisi çalışmalarını yerinde inceledi. Zeybek, “Onbinlerce fidanı ve süs bitkilerini toprakla buluşturarak, hayal ettiğimiz yemyeşil bir Afyon inşa ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
ASFLATLAMA
ÇALIŞMALARI SÜRECEK
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi arkasında bulunan alana yapılan peyzaj çalışmalarını hastane Başhekimi Mehmet Duran ve ekip arkadaşları ile yerinde inceleyen Başkan Zeybek, asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti