Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkana Dava Açıldı, İşte Sebebi

Sandıklı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, mevcut yerel yönetim hakkında dava başvurusunda bulunduklarını söyledi.

Sandıklı AK Parti Belediye

Sandıklı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, mevcut yerel yönetime ilçenin soğuk su terfi merkezini satışa çıkarmaları nedeniyle dava açtıklarını belirtti. Öztaş, “Sandıklı halkımızın su kesintisi yaşamaması ve susuz kalmaması için soğuk su terfi merkezinin satılmaması adına gerekli dava başvurumuzu yaptık” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, ilçenin satışa çıkarılan soğuk su terfi merkezinin satılamayacağını belirtti.

“SOĞUK SU TERFİ MERKEZİNİN SATIŞI TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ”

Başkan Adayı Öztaş, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bilindiği üzere Sandıklımızın soğuk su terfi merkezi satışa çıkmıştır.  Sandıklımızın en önemli ve en can damarlarından birisi olan soğuk su terfi merkezi satılamaz. Satışı teklif bile edilemez. Ayrıca satışa çıkan tarla içerisinde Sandıklı İlçesi için en değerli sıcak su kuyusu da bulunmaktadır. Sıcak su ve soğuk su kamu malıdır satılamaz.”

“TÜRKİYE VE SANDIKLI’YI KURAK YILLAR BEKLİYOR”

Sandıklı İlçesi için bir başka sorunun da içme suyu yetersizliği olduğunu belirten Başkan Adayı Öztaş, “Sandıklımıza su temin edilecek olan Akin barajımızda su seviyesi yüzde 30’lar seviyesindedir. Yani Sandıklıya iki ay yetecek barajda su vardır. Ülkemizi ve Sandıklımızı kurak yıllar beklemektedir. Sandıklı halkımızın su kesintisi yaşamaması ve susuz kalmaması için bu terfi merkezinin satılmaması adına gerekli dava başvurumuzu yaptık. Satan değil, satın alan belediyecilik anlayışı savunan bir tüzel kişiliğin bu taşınmazı satmak için daha baraj suyu testleri yapılmadan alel acele ihaleye çıkarması vicdanları yaralamakta, kamuoyunu ciddi manada rahatsız etmektedir.” dedi.

“BUNU YAPANLARI SANDIKLI HALKININ VİCDANINA BIRAKIYORUM”

Başkan Adayı Öztaş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ayrıca yüzde 25 oranında ihaleye iştirak bedelinin belirlenmesi ihaleye katılımı düşüren, rekabeti düşüren ve adres belli ihale yönteminin seçilmesi telafisi mümkün olmayan zararlar meydana getirmektedir. Bunu yapanları Sandıklı halkımızın vicdanına bırakıyorum.”

Başkana Dava Açıldı, İşte Sebebi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti