- Haberler
- Magazin
- BBP'li Çağlar'dan Ağır Eleştiri: Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Dansöz Mü Oynatıyorsunuz?
BBP'li Çağlar'dan Ağır Eleştiri: Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Dansöz Mü Oynatıyorsunuz?
BBP Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar, Motofest sahne gösterileri ile ilgili olarak ağır konuştu.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar, Motofest kapsamında sergilenen sahne gösterilerine sert tepki gösterdi.
“RESMEN KEPAZELIK YAZIKLAR OLSUN”
Başkan Çağlar konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Daha dün, Pentagram isimli grubun konserinde sahne arkasında kullanılan görsellerle ilgili tepkimizi göstermiştik.
Çocukların dahi izlediği bir konserde korkunç figürlerin ve satanist işaretlerin sergilenmesini kınamıştık.
Bu iğrenç figürler eşliğinde sergilenen şey sanatsa, bunlar da sanatçıysa yerin dibine batsın böyle sanat.
Bu akşam ise Kamuran Akkor konserinde arka planda dansöz oynatıldığı bilgisi bize ulaştı. Resmen kepazelik. Yazıklar olsun.”
“SIZI ALLAH’A HAVALE EDIYORUM”
Başkan Çağlar sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanlığının himayesinde ve desteğiyle gerçekleştirilen, dünyaca ünlü bir spor organizasyonunda konser veriliyor ve o konserde dansöz oynatılıyor. Ar damarınız mı çatladı efendiler? Akıl alır gibi değil.
Çocukların ve ailelerin katıldığı bir etkinlikte bu ahlaksızlıklara, bu teşhirciliğe nasıl müsaade edersiniz? Bu sanatçıların sahne programlarına ve koreografilerine önceden bakmıyor musunuz? Gayri ahlaki veya gayrimillî bir durum varsa sanatçıyı uyarmak çok mu zor? Bir taraftan ‘imanlı gençlik yetiştireceğiz’ deyip diğer taraftan Afyonkarahisar’daki bu rezilliğe ve kepazeliğe sessiz kalan, üç maymunu oynayan herkesi kınıyorum. Sizi Allah’a havale ediyorum.”
Bakmadan Geçme
