Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belçika, Afyon’u inceliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Belçika, Afyon'u inceliyor

Belçika heyeti, Afyonkarahisar’ın çeşitli yönlerini inceliyor

İsveç firması Youlife’ın davetlisi olarak ilimize gelen Belçika heyeti, gezi ve incelemeleri çerçevesinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarete, Brüksel Bölge Milletvekili Lansana Bea Dıallo, Saint Josse Belediyesi Yardım Kurumu Başkanı Luc Fremal, Saint Josse Belediyesi Yaşlı Bakımevi Müdürü Karina Desutter, Brüksel Bölge Milletvekili Danışmanı Sergio Bianchini, Yaşlılar Evi Müdürü Joelle Dewalhens, Yaşlılar Evi’nde görevli Ayşe Çirmik, Emekli Konsolos Mustafa Özdemir ve Youlife firmasından Musa Ünal katıldı.
ÖNCELİK TERMAL OTELLERDE
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün’ün de katıldığı ziyarete, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı hemşehrimiz Emir Kır’ın da katılmasının planlandığı; ancak yoğun programı nedeniyle heyete katılamayan Kır’ın Türkiye’ye akşam saatlerinde geleceği belirtildi. Ziyarette, Belçika heyeti ile Başkan Burhanettin Çoban arasında diyalog sağlayan Youlife firmasından Musa Ünal, heyetin incelemelerinin önceliğini termal otellerin oluşturduğunu söyledi. Belçika’da yaşayan yaşlıların, ilimizdeki termal kaynaklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanmak istediğini kaydeden Ünal, heyetin bu konuda ön inceleme yapacağını ifade etti.
Heyetin, ayrıca oteller bünyesinde bulunan kongre merkezlerini inceleneceğini aktaran Ünal, Belçika’daki büyük firmaların ve sivil toplum kuruluşlarının bu konuda çok ilgili olduğunu söyledi. Belçika’daki spor kulüplerinin kamp yapmak için ilimize gelmek istediğini dile getiren Ünal, heyetin bu konuda da Spor Kompleksi’ni inceleyeceğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)