• Haberler
  • Genel
  • Belediye'de Komisyon Üyeleri Yeniden Belirlendi

Belediye'de Komisyon Üyeleri Yeniden Belirlendi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Nisan Toplantısında Belediye Meclis 1. ve ikinci başkan vekilleri, divan katipleri ile ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi,  Nisan ayı toplantısı bugün akşam Meclis Toplantı Salonu’nda saat 18.00’de başladı.

Afyonkarahisar Belediye Meclis 1. Başkan Vekilliğine Dr. M. Kemal Demirkırkan seçildi. 2. Başkan Vekilliğine Gökhan Günal seçildi. Asil divan katibi üyeliklerine Mine Ayözen Derya Palalı, yedek divan katip üyeliklerine ise Yasin Bayram Yıldırım, Ali Tunç seçildi.

Başkan vekilleri ve divan kâtipleri 3 yıl süre ile görev yapmak üzere gizli oyla seçildiler. Oy tasnif heyeti; Muhammed Ali Mühsürler, Yasin Bayram Yıldırım ve Ali Tunç’tan oluştu.

Belediye Daimi Encümen Üyeliğine; Mustafa Karanfil, Av. Ramazan Akgöz ve Ayşe Dudu Göktaş dediler.
Afyonkarahisar Belediyesi İhtisas Komisyonlarına da üye seçimleri açık oylama ile yapıldı.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine; seçildi.
Bayındırlık ve İmar Komisyonu üyeliklerine; Şevket Öner, Mustafa Karanfil, Emine Emel Sarlık ve Tahsin Aydın seçildi.
Trafik Komisyonu üyeliklerine; Bekir Lafcı, Ömer Elçi ve Hafize Özmen seçildi.

Gençlik, Spor, Eğim ve Kültür Komisyonu üyeliklerine; Nazife Lafçı, Yasin Bayram Yıldırım, Ali Şakir Öztürk seçildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme