Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Özel İdare’den işyeri istiyor

İl Genel Meclisi (İGM)
Belediye Özel İdare’den işyeri istiyor

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimi dün sabah gerçekleştirildi. Meclisin Kasım ayı toplantılarının ikinci birleşimi bugün sabah saat 10:30’da başlayacak.
GÜNDEM DIŞI KONULAR GÜNDEME ALINDI
İGM Kasım toplantısının birinci birleşimi gündem dışı konuların okutulup ilgili komisyonlarca rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderilmesiyle başladı. İlk gündem dışı konu olan; Erkmen belde sınırlarında yer alan mülkiyeti idareye ait tapunun 6 pafta, 2319 parselinde kayıtlı taşınmaza 18. Madde uygulandığı, 417,02 metrekare yüzölçümlü arsanın İl Özel İdaresi adına tapunun gönderildiği açıklandı. 3290/2981 Sayılı İmar Affı Yasası uyarınca 310 ada, 1 parsel ve 417,02 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tapu tahsis belgesi sahibi Ahmet Korkmaz’a gönderilmesi talebi rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderildi. Sandıklı ilçesinde intibakı İl Özel İdaresi adına yapılmak üzere bir adet sıcak su kuyusunun Tekinler Kolektif Şirketi Ali Tekin ve Ortaklarına devredilmesi talebi komisyonlarda görüşülerek rapor hazırlanacak. Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney köyünde yer alan 101 ada, 11 parsel numaralı kayıtlı taşınmazın akaryakıt LPG ikmal istasyonu olan mevcut imar durumunun konut alanı olarak değiştirilmesi konusu da komisyona havale edildi.
PERFORMANS PLANI VE BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK
Gündemin ikinci maddesinde yer bulan İl Özel İdaresi 2019 Yılı Kurumsal Performans (Yatırım) Planı görüşülüp rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi. İl Özel İdaresi 2019 Mali Yılı Bütçesinin görüşülerek karara bağlanması için ilgili komisyonlara oybirliği ile havale edildi. Sultandağı ilçesi Kırca köyü sınırlarında bulunan, 2976 parselde kayıtlı İl Özel İdaresine ait arsa vasıflı taşınmazdan, 667 numaralı parselde ki taşınmaza geçebilmesi için Cevdet Uymaz isimli şahsın dilekçesi komisyonda değerlendirilecek.
BELEDİYE ÜÇ İŞYERİ
TAHSİSİ İSTİYOR
İl merkezinde Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait toplam 230,93 metrekare alanlı üç adet işyerlerinin, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere tarafına tahsisini isteyen Afyonkarahisar Belediye Başkanlığının talebi ilgili komisyonlarda görüşülecek. Yüreğil Muhtarlığına verilen 03 NE 925 plakalı itfaiye aracının geri iade alınması konusunda gerekli inceleme ve değerlendirme yapılması konusu ilgili komisyona gönderildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti