Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye tüm birimleri ile gece-gündüz demeden çalışıyor”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kasımpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi Cuma ziyaretlerine devam ediyor. Bu haftanın ziyaret durağı Kasımpaşa Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ile buluşan Zeybek , talep ve önerileri aldı. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti.
Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeybek, kendisine iletilen sorunların çözümü için yerinde incelemelerde bulundu. Mahallede gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişareler yapan Zeybek, esnaf ziyaretinde de bulundu. Zeybek, karşılaştığı çocuklara da oyuncak hediye etti.
“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Belediye’nin tüm birimleriyle Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştığını kaydeden Başkan Zeybek, “Mahalle muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan gelen istekleri yerinde görmek için bizzat saha da incelemelerde bulunuyoruz. Mahallemizin taleplerini aldık, talimatları vererek en kısa sürede çalışmalar yaparak hizmetlerimizi vatandaşımızla buluşturacağız. Büyük bir gayret ve özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve Kasımpaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ise Zeybek ve ekibine teşekkür ederek, “Mahallemizin taleplerini dile getirdik, en kısa sürede yerine getirileceği sözünü aldık. Teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti