Belediye Uyardı: Bu Saatler Arasında Hizmet Alamayabilirsiniz!
Afyonkarahisar Belediyesinden Dijital Hizmet Uyarısı: Geçici Erişim Kesintisi Yaşanabilir
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hizmet kalitesini artırmak ve sistem altyapısını güçlendirmek amacıyla belediye sunucularında bakım çalışması gerçekleştirileceği bildirildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 9 Mayıs saat 18.00 ile 10 Mayıs saat 08.00 arasında yapılacak çalışma süresince, dijital hizmetlerde geçici erişim sorunları yaşanabileceği belirtilirken, bu kapsamda, e-belediye işlemleri, ödeme sistemleri ve su kredi yükleme cihazlarında kullanıcıların geçici olarak işlem yapamayabileceği kaydedildi.
Bakım sürecinin en kısa sürede tamamlanması ve hizmetlerin yeniden aktif hale getirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı ifade edilen açıklamada, vatandaşların göstereceği anlayış için teşekkür edildi.