Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye ve iş dünyasından uyumluluk mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet
Belediye ve iş dünyasından uyumluluk mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Dr. Sıtkı Merdivenci, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ VURGUSU
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin üzerinden 4 ay geçtiğini kendisinin de görevde üç ayını tamamladığını söyledi. Kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerine bir süre ara verdiğini ve ziyaretleri haftada iki güne indirdiğini aktaran Zeybek, “Bize yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden sonra biz de iade-i ziyaretlere başladık. Öncelikle üyesi olduğum ATSO’yu ziyaret etmek istedim. Nazik kabulünüz için teşekkür ediyorum. Güzel Afyonumuz için elimizden gelen her türlü desteği verip, Afyon’u güzelleştirmek için el ele verip, el birliği, gönül birliği ederek hep beraber inşallah yeni dönemde çalışmayı arzu ediyoruz. Bugüne kadar Ticaret Odamızın yapmış olduğu hizmetleri inkâr etmemiz mümkün değil. İfade ettiğim üzere kendim de Oda üyesiyim. Her zaman gurur duydum. Mesleki kuruluşumuzdur.” dedi.
“NİYET HAYR, AKIBET HAYR”
Belediye olarak biz ATSO, ATB ve sivil toplum kuruluşlarımızla daha önce İl Başkanlığı yaptığım dönemde olduğu gibi uyumlu çalışacağını vurgulayan Zeybek, “Belediye olarak biz sizlerle, Ticaret Odamızla, Borsamızla, sivil toplum kuruluşlarımızla daha önce İl Başkanlığı yaptığım dönemde olduğu gibi uyumlu çalışarak Afyonumuz’a değer kazandırmayı kendimize şiar edindik. O dönem ne yaptıysak Belediye Başkanı olarak da inşallah devam edeceğiz. Niyetimiz halis vatandaşımız zaten bunu biliyor. Niyet hayr olduğu zaman akıbette hayr hale gelir.” diye konuştu.
ATSO DESTEK VERECEK
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yerel seçimden sonra Belediye Başkanlığı görevinde üç aylık süreyi dolduran Mehmet Zeybek’in önünde uzun bir zaman olduğunu kaydetti. Serteser, “İnşallah Afyonumuz’a hep birlikte siz Belediye’de, biz Ticaret ve Sanayi Odası’nda diğer kurumlarla birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz. İlk iade-i ziyaretlerinizden birini Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz birbirinden ayrılamaz kurumlarız. Daha önce olduğu gibi, sizin döneminizde de elimizden geldiğince Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz ile çalışmalarınızda size destek olmaya gayret edeceğiz. Eminiz ki siz de söylediğiniz gibi bizim çalışmalarımızda destek olacaksınız ve Afyon’u aldığınız yerlerden daha iyi yerlere birlikte getireceğiz.” şeklinde konuştu.
“BİRLİKTE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”
ATSO Meclis Başkanı Dr. Sıtkı Merdivenci, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Merdivenci şöyle konuştu:
“Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Seçimlerde elde ettiğiniz başarı için de sizi gönülden tebrik ediyorum. Afyonumuz için önceden olduğu gibi hep birlikte beraber, omuz omuz çalışmaya devam edeceğiz. Şahsım ve Meclisimiz olarak her zaman yanınızdayız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Hüsnü Serteser’in, Mehmet Zeybek’e hediye vermesi ve günün anısına çekilen toplu fotoğrafla ziyaret tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti