Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’nin Yeni Zabıta Müdürü Belli Oldu

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne o isim atandı

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Gürsan

Afyonkarahisar Belediyesi’nde yeni görevlendirmeler devam ediyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne eski Müdür Murat Gürsan yeniden atandı.

Afyonkarahisar Belediyesi’nde 32 yıldır görev yapan Murat Gürsan 2009 yılında İtfaiye Müdürlüğü görevini sürdürürken, dönemin Zabıta Müdürü Turan Gedikkaya’nın 2016 yılı başında emekliye ayrılmasının ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Zabıta Müdürlüğü’ne de atanmıştı. Bir süre İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerini bir arada yürüten Murat Gürsan, İtfaiye Müdürlüğü görevini bir süre sonra bırakmış, Zabıta Müdürlüğü görevine devam etmişti.

Belediye eski Başkanı Mehmet Zeybek döneminde Zabıta Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra Zabıta bünyesinde memur ve zabıta amiri olarak görev yapan Murat Gürsan’ın görev yeri Belediye içerisinde bir çok kez değiştirilmişti.

Konuyu yargıya taşıyan Murat Gürsan seçimlere kısa bir süre kala Mahkeme tarafından haklı bulunmuştu. Seçimlerin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından yeniden Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine getirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Gürsan

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti