Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bendler AKÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi

Abdullah Kaptan konferans salonunda
Bendler AKÜ'lü öğrencilerle bir araya geldi

Abdullah Kaptan konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Dünyada kadınlara karşı artan şiddete dikkat çekmek ve Afyonkarahisar ismini de ön plana çıkarmak istediğini dile getiren Bendler; yapacağı seyahatte Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Kadın Girişimciler Kurulu tarafından çok fazla destek gördüğünü söyledi. Afyonkarahisar’dan başlayarak motosikleti ile Nepal’e ulaşacak olan Bendler, macerayı seven bir yapıda olduğunu ve bu rotayı kateden ilk Türk kadını olmayı hedeflediğini kaydetti.
19 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 2 ay sürecek seyahati boyunca İran, Pakistan, Hindistan üzerinden Nepal’e ulaşmayı hedefleyen ve 10 bin kilometre motosiklet kullanacak olan Bendler, bu hayalini gerçekleştirmek için 40 yaşından sonra çalışmaya başladığını ve gençlerin kendisi kadar geç kalmaması gerektiğini söyledi.
Soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşinin sonunda KOBİT Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi Yunus Emre Yüksel tarafından Şule Özürün Bendler’e plaket takdim edildi.  
                (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti