Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilgisayar Oyunları projesi sona erdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bilgisayar Oyunları projesi sona erdi

Afyonkarahisar Demokrasiyi Seven Genç Eğitimciler Derneği’nin Türkiye Ulusal Ajansı destekli 5 ülke ve 6 kurumun işbirliğiyle gerçekleştirilen “Bilgisayar Oyunları ve Simülasyonlar ile Yabancı Dil Eğitimi – GAMES” projesinin final toplantısı, Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleştirildi

Projenin 2 yıllık planlaması sonucunda kurumlar, yabancı dil eğitiminde kullandıkları bilgisayar teknolojilerinin bugün hangi seviyeye geldiğini değerlendirerek ülkeler arasındaki farklılıkları bir kez daha gözlemdi. Ayrıca projenin final toplantısı olduğu için 2 yıllık çalışmalar değerlendirilerek projenin çıktılarının yaygınlaştırılması konuları ele alındı.
Viyana’da gerçekleşen final toplantısında ayrıca Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bir önceki toplantı tekrar gündeme gelirken, katılımcı ülkeler bu toplantının çok başarılı olduğunu ve Afyonkarahisar’da kazanılan deneyimlerin diğer ortak ülkelerin yaygınlaştırma faaliyetlerinde değerlendirilmesi ve final raporunda belirtilmesini kararlaştırıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti