Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir turnuvada iki Zafer – Kocatepe Gazetesi

Bir turnuvada iki Zafer – Kocatepe Gazetesi
Bir turnuvada iki Zafer

Antalya’da gerçekleştirilen 5. Cumhuriyet Kupası Masterler Turnuvası’na Afyonkarahisar’dan Zafer Masterleri, Şeker Masterleri ve Dinar Masterleri katıldı.
Zafer Masterleri şampiyonluk kupasından sonra bir de en centilmen takım seçildi

Antalya Merkez’de yapılan 5. Cumhuriyet Kupası Masterler Turnuvası’na farklı ülkelerden ve illerden 24 takım katılırken Afyonkarahisar’dan ise Zafer Masterleri, Şeker Masterleri ve Dinar Masterleri katıldı. 4 gün süren müsabakalarda takımlar son iki gün 2’şer maç yaptı. Şeker Masterleri ile Dinar Masterleri grup maçlarında elenirken, Zafer Masterler Derneği şampiyonluk mücadelesini son güne kadar sürdürdü. Dün oynanan yarı final ve final maçlarını da kazanan Zafer Masterleri hem şampiyon oldu hem de en centilmen takım seçildi.
AYNI SKORLA FİNALİ DE KAZANDILAR
Turnuvanın yarı final karşılaşmaları dün sabah oynandı. Yarı finalde Van Masterler takımı ile mücadele eden Zafer Masterler Derneği, karşılaşmayı İbrahim Çelik (2) ve Nihat Baştürk’ün golleri ile 3-1 kazanarak final oynamaya hak kazandı.
Öğleden sonra yapılan final maçında ise Zafer Masterler ile Sakarya Masterler karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen şampiyonluk maçında Sakarya’yı Nihat Baştürk (2) ve Kamuran Göndoğdu’nun golleri ile 3-1 yenen Zafer Masterler Derneği Cumhuriyet Kupası’nın sahibi oldu.
ZAFER’İN İKİNCİ ZAFERİ
24 takım arasında şampiyon olarak bu yıl beşincisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nı kazanan Zafer Masterler Derneği’nin birincilik kupasını Takım Kaptanı İşadamı Salim Pancar aldı. Zafer Masterler Derneği şampiyonluğun yanı sıra turnuvanın en centilmen takımı da seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Zafer Masterler Derneği Antrenörü Musa Sert, bu başarıyı hafta arasında düzenleyecekleri bir yemekle kutlayacaklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)