Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birinci derece deprem bölgesindeyiz, tedbir almakla mükellefiz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya’nın Altıntaş İlçesi’nde yaşanan deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayınladı. Başkan Zeybek, “Bizler birinci derecede deprem bölgesinde yaşıyoruz dediğimiz zaman birileri kentsel dönüşüm hadisesinde ‘yok efendim depremle bizi korkutuyor musun?’ diyorlardı. Biz insan olarak tedbirimizi almakla mükellefiz” dedi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş İlçesi’nde meydana gelen Afyonkarahisar’da da hissedilen 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’yi telefonla arayan Başkan Zeybek, geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Mesajında bölge halkı ve Afyonkarahisar’lılara yaşanan depremin ardından geçmiş olsun temennisinde bulunan Zeybek, Afyonkarahisar’ın 1. Derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.
“AFYON BİRİNCİ DERECEDE
DEPREM BÖLGESİNDE”
Başkan Zeybek şöyle devam etti: “Bizler 1. derece deprem bölgesinde ikamet eden bir iliz. Bir kez daha deprem gerçeği şunu gösterdi ki yapılacak olan binaların depreme dayanıklılığı daha da önem kazanıyor. Bizler birinci derecede deprem bölgesinde yaşıyoruz dediğimiz zaman birileri kentsel dönüşüm hadisesinde ‘yok efendim depremle bizi korkutuyor musun?’ diyorlardı. Tabii depremin ne zaman geleceğini, hangi şiddetle geleceğini hiçbirimizin kestirmesi mümkün değil, ama biz insan olarak tedbirimizi almakla mükellefiz. Rabbim ülkemizi, şehrimizi ve bölgemizi her türlü depremden afetten muhafaza eylesin” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti