Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlikte olmalıyız”

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca 25 Eylül Pazartesi akşamı Korel Termal Otel de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın katılımıyla sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı STK Buluşmaları Toplantısı gerçekleştirildi.
TOPLANTI ÜÇ AYDA BİR
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, STK Buluşmaları Toplantısını değerlendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’da son STK Buluşmaları Toplantısına katıldı. Toplantının üç ayda bir gerçekleştirildiğini kaydeden İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum kuruluşları üye ve temsilcilerinin yer aldığı geniş katılımlı bir toplantı düzenlediklerini dile getirdi. Bu toplantı ile tüm sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdiklerini belirten Yurdunuseven şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan geniş katılımdan dolayı memnun oldu. Açılış konuşmam da bu toplantıyı üç ayda bir düzenlediğimizi dile getirdim. Dernek, vakıf, oda, sendikaları bir araya getirip sorun ve önerileri tartışıyoruz, bizlerin köprü görevi görerek milletvekillerimize, bakanımıza ve hükümetimize talepleri iletiyoruz”
BİRLİKTELİK BEKAMIZIN
MUHAFAZASI İÇİN
Toplantıda ki açılış konuşmasında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu vurgusunu yaptığını aktaran Yurdunuseven, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Bugünler bizler için çok önemli. Irak’ta ki direniş ve dünyada ki gelişmeleri dikkate aldığımızda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Önceki akşam toplantıda bunu özellikle vurguladım. Bekamızın muhafazası için birlikte olmamız gerekiyor. Bu STK Buluşmasının da en azından bir adım olduğunu, tüm sivil toplum kuruluşlarının dışarıda bir araya gelmelerinin mümkün olamayacağına değindim” dedi.
TOPLANTNI VERİMLİ OLDU
Sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve üyelerinin; Muhtarlar, odalar, dernekler, vakıflar, cemiyetler olmak üzere herkesin bir araya geldiği bir toplantı gerçekleştirildiğini kaydeden Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan toplantıda talep, öneri ve sorunlara yönelik bire bir not tuttu. Ancak Gaziantep Milletvekilimizin vefat haberini öğrendikten sonra uçağa yetişmek için toplantıdan ayrılmak zorunda kaldı. Biz akabinde Sayın Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal ile toplantıya devam ederek sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerini dinledik, notlarımızı aldık. Borsa Başkanımız Mehmet Mühsürler toplantıda ‘Biz işsizlik olduğuna inanmıyoruz. İşçi şu anda gelip bir, iki gün çalışıp sonra kaçıp gidiyor. İşte benden sigorta yaptırma. Biz kimseyi 8 saatten bir dakika fazla çalıştırmıyoruz’ diyor. İşsizliğin değil iş beğenmemenin sözkonusu olduğunu söyledi. Verimli güzel bir toplantı yaptık” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti