Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biz öğrencilerimizi seviyoruz, öğrencilerimiz de bizi

Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen
Biz öğrencilerimizi seviyoruz, öğrencilerimiz de bizi

Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Uçan ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Genel Koordinatör Prof. Dr. Kenan Çağan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve Maliye Bölümü Onursal Başkanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı ile beraber çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci aileleri katıldı.
Halk oyunları gösterisi ile başlayan törende ilk konuşmayı bölüm birincisi Sevcan Sazcı gerçekleştirdi. Sazcı’nın ardından ise Maliye Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Gürler Hazman yaptığı konuşmada AKÜ Maliye Bölümü ile ilgili bilgiler verdi. 1974 yılında kurulan ve 38. dönem mezunlarını veren AKÜ Maliye Bölümü’nün 40 yılı aşkın süredir nice bürokratlar, akademisyenler yetiştirdiğini ifade eden Hazman, öğrencilere hitaben “Burada bulunduğunuz süre boyunca bölümünüzdeki ve fakültenizdeki hocalarınızdan mesleki bilgi ve donanımları aldınız. Bizler, eğitim-öğretimin arz yanı, sizler ise talep yanı oldunuz. Yani eğitim ve öğretim bir ekip işidir. Ben bu ekibin bir parçası olduğum için gururluyum” dedi. Bölüm başkanlığı görevini Temmuz 2015’ten beri sürdürdüğünü dile getiren Hazman, görevini bir bayrak yarışına benzeterek Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’a teşekkür etti.
ZORLU İSTİHDAM
SÜRECİNDE DESTEK OLUN
Konuşmasının sonunda ailelerden çocuklarına destek olmalarını tavsiye eden Hazman şöyle konuştu:
“Geçirilen dört yıllık fakülte hayatı çocuklarınıza çok şeyler kazandırdı. Burada aldıkları eğitimle yeni adımlar atacaklar. Bu süreçte planlı çalışma, özveri ve sabır içerisinde kendilerini hazırlayacaklar. İşte tam da bu aşamada siz değerli velilerimizden bir ricamız var, elbette her daim çocuklarınızın yanınızdasınız. Ancak bu zorlu istihdam sürecinde onlara destek olun. Onlara zaman tanıyın, yapabileceklerine olan inancı yansıtın ve ricamız yanlarında olun.”
SÜTÜ KAYNATACAĞIZ AMA TAŞIRMAYACAĞIZ
AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş ise öğrencilerin sevgi gösterileri ile beraber yaptığı konuşmada, “Geçen sene bölüm başkanı olarak katıldığım mezuniyet töreninden sonra bir velimiz bana yaklaşarak öğrencilerin neden bizi bu kadar sevdiğini sormuştu. Bunun sebebi bizim de öğrencilerimizi sevmemizdir. Her zaman derslerde söylediğim bir şey vardı, sütü kaynatacağız ama asla taşırmayacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti