Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim için bir üst lige çıkmak kadar önemli”

TFF 2. Lig Kırmızı
“Bizim için bir üst lige çıkmak kadar önemli”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, hafta sonu evinde Kastamonuspor 1966’yı konuk edecek. Bu maç öncesinde yaşanan önemli gelişme spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Kütahyalı Antrenör Celalettin Muhittin Ağılgat’ın Kütahya’da AFJET Afyonspor Futbol Okulu açma talebi üzerine Başkan Salih Sel, gerekli girişimleri yaparak görüşmeyi tamamladı.
Kütahya’dan talep geldiğini ve sırada yeni komşu illerin olduğuna dikkat çeken Başkan Sel, “Kütahya’dan bize müracaat ettiler. AFJET Afyonspor Futbol Okulu açmayı talep ettiler. Biz de bu talebe olumlu cevap verdik” dedi.
ŞAMPİYON OLMAK
KADAR ÖNEMLİ
AFJET Afyonspor’a gösterilen bu güvenin onur verici olduğunu söyleyen Başkan Sel, “Gerçekten çok mutlu olduk, bu durum, bizden futbol okulu açılması talebi, takımımızın şampiyon olması kadar önemli bir durumdur. Gurur duyuyoruz” ifadesine yer verdi.
ANTRENÖR AGILGAT
İLE SEL PROTOKOL İMZALADI
Kütahya’da AFJET Afyonspor Futbol Okulu’nu açacak olan Antrenör Celalettin Muhittin Ağılgat ile Başkan Sel protokol imzaladı. Ağılgat’ın hazır durumda yaklaşık 100 öğrencisi olduğuna dikkat çeken Sel, önümüzdeki günlerde Kütahya Futbol Okulu’nun hizmete gireceğini söyledi. Başka şehirlerden gelen futbol okulu açılması taleplerini değerlendireceklerini Başkan Sel, “Neden Beşiktaş, Fenerbahçe veya Altınordu değil de AFJET Afyonspor. Bu gerçekten AFJET Afyonspor için çok büyük bir prestijdir” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti