Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bizim İçin “Çekildi, Çekilecek” İftirasını Atanlar “Şerefsizdir”, Çekilen Onlardan Daha Şerefsizdir

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, hakkında kamuoyuna dolaşan “adaylıktan çekildi, çekilecek” söylemlerine sert ve net bir şekilde cevap vererek, “Bizim için ‘çekildi, çekilecek’ iftirasını atanlar şerefsizdir. Çekilen onlardan daha şerefsizdir” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte Oruçoğlu, Uydukent, Erenler, Çavuşbaş, Ataköy, Özdilek, Bayındırlık, Harbiş, Fatih ve Eşrefpaşa minibüs duraklarını ziyaret ederek şoför esnafı ile bir araya geldi.

ÇEKİLECEĞİMİZ İDDİASI UYDURMADIR, VEKİLİMİZ EN ÜST PERDEDEN EN SERT ŞEKİLDE BU İDİDALARI YALANLAMIŞTIR

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak seçim yarışından çekileceği yönündeki iddiaların tamamen uydurma olduğunun altını çizen Küçükkurt, şöyle konuştu:

“Bu hususta MHP Milletvekili Sayın Mehmet Taytak, açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamada defalarca yayınladı. Bizler de paylaştık. Sayın Milletvekilimiz bunu en üst perdeden en yetkili ağız olarak defalarca izah etti ve en sert sözlerle ifade etti. Sayın Vekilimiz, ‘MHP hiçbir zaman çekilmedi. Aslanlar gibi 1983 senesinde de 1980 sonrasında da binlerce şehit verdik. Çekildik mi? Çekilmedik. Biz adayımıza İl Başkanımızla birlikte gittik. Dedik ki Sezer Bey partimizin Belediye Başkan adayı olmanızı istiyoruz. Kendisi de bize MHP’nin Belediye Başkan adayı olmak benim için şereftir dedi ve yola çıktık. Biz bir başka siyasi parti gibi ona buna sen benim adamımsın seni aday yapacağım demedik. Bizim adayımız Sezer Küçükkurt’tur. Sezer Küçükkurt, namusumuz şerefimizdir.’ ifadelerini kullanmıştır. Sayın vekilimiz üst perdeden en yetkili ağız olarak bunları söyledikten sonra aslında bir şey söylemek gereksizdir.”

SEÇİMİ KAZANMAYI RAKİBİN ÇEKİLMESİNE BAĞLAYAN ZATEN SEÇİMİ KAYBETTİĞİNİ BAŞTAN KABUL ETMİŞTİR

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Teşkilat olarak Afyonkarahisar’ı alma vaktiniz gelmiştir.” şeklinde talimat verdiğini kaydeden Küçükkurt, “Daha sonra müzakereler yapıldı. 22 ilin ittifak dışında bırakılmasıyla ilgili karar verilip, bu kararların altına Sayın Genel Başkanımızla Sayın Cumhurbaşkanımız imza attıktan sonra bizlere hala bununla ilgili konuşmak abesle iştigal olarak gelmektedir. Şunu özellikle belirtmek isterim ki ne yazık ki bu anti propagandayı kimlerin yürüttüğünü de biliyoruz. Burada oyun içerisinde biraz faul yapılmakta. Bizi en çok üzen nokta da budur. Bunlara hiç gerek yok. Hatta bu arkadaşlarımızın neden bunu yaptığını anlayamadığımızı da şöyle ifade edebiliriz. Eğer bir seçimi kazanmayı seçimin kaderini sizin rakibinizin sahadan çekilmesine bağlamışsanız zaten seçimi kaybettiğinizi baştan kabul etmiş olursunuz. Dolayısıyla bu tür söylemlere, bu tür ayak oyunlarına hiç gerek yoktur. Sayın vekilimizin bu sözlerinin üzerine bir şey söylemek belki gereksiz. Ama şöyle diyebiliriz; Daha üst perdeye taşımak gerekirse; Bizim için, ‘Çekildi, çekilecek.’ iftirasını atanlar şerefsizdir. Çekilen onlardan daha şerefsizdir diyerek bu konuyu kapatalım. Çünkü bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Ama faul olarak oyun içerisinde bu tür hareketlerle karşılaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizim İçin “Çekildi, Çekilecek” İftirasını Atanlar “Şerefsizdir”, Çekilen Onlardan Daha Şerefsizdir

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti