Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Deplasmanda Bayındır’a Konuk

Ligin 26. haftasında deplasmanda Bayındırspor’a konuk olacak olan Belediye Bolvadin Termalspor, maçı kazanmak istiyor. Emirdağ ise evinde Bilecik 1969 Spor’u konuk edecek

Ligin 26. haftasında deplasmanda

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor ligin 26. haftasındaki maçlarına hafta sonu çıkacak. Emirdağspor’un ev sahibi olduğu 26. haftada Bolvadin ise deplasmana gidiyor. Bolvadin, hafta içinde oynadığı maçta Alaçatıspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puan almıştı. Hafta sonu oynayacağı maçtan da galibiyet almak zorunda olan Bolvadin rakiplerine yakın takibi sürdürmek zorunda. Lider Tire’nin, Kütahya’ya konuk olacağı bu hafta Çeşme ise İzmir’i ağırlayacak. Tire ve Çeşme’nin mutlak galibiyet alacağı bu hafta Bolvadin’in de galibiyet ile yoluna devam etmesi gerekiyor. Takımdaki inanmışlık şampiyonluğa koşarken rakipleri ile Bolvadin’in arasındaki maksimum 5 puan fark kapanabilecek düzeyde. Kalan 5 haftayı en kayıpla geçecek olan kulüp 4. Grup’ta kupayı da kaldıracak.

Bolvadin’in şampiyonluğunda ise Süper Amatör Lig’den BAL’a 2 takım birden çıkacak. Şampiyonluğu bu hafta sonu kesinleşecek olan Sandıklıspor ile ligin ikinci sırasında yer alan Kocaöz Belediyespor BAL’a terfi edebilir.

Emirdağspor ise evinde Bilecik 1969 Spor’u konuk edecek. Maç ise 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Emirdağ İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti