Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de arsa satılacak

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çeşitle

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çeşitle metrekare arsa mahkemeden çoklu satılacak

 

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri : Taşınmaz, Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında ayrık nizam 2 kat 0,25/0,50 inşaat müsaadelidir. Tapu kaydında her ne kadar tarla vasfında ise de Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde olduğu için Yargıtay içtihatları kapsamında arsa olarak değerlendirilecektir. Satışa konu Malazgirt Mahallesi 521 Ada 328 parselde kayıtlı 1.393,68 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün mahallinde  yapılan inceleme de taşınmazın üzeri boştur. Etrafında yapılaşmaların yeni başlamış ve seyrek olduğu görülmüştür. Hafif eğimli topoğrafik bir yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

 

2 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesi Dişli beldesi eski 9604 yeni Yavuzselim Mahallesi 361 Ada 9 parselde kayıtlı 466,24 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüştür. Söz konusu taşınmaz hafif eğimli bir topoğrafik yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

 

3 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Satışa konu Bolvadin Dişli Köyü eski 9607 yeni Yavuz selim Mahallesi 359 Ada 1 parselde kayıtlı 2.656,23 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde her hangi bir yapı veya tesis yoktur. Söz konusu taşınmaz geometrik olarak dikdörtgene benzemekte olup hafif eğimli bir topografik yapıya sahiptir. Belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

 

4 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin İlçesi Korukırı Mahallesi 1624 Ada 249 parselde kayıtlı 6.339,50 metrekare yüzölçümlü 23 adet kargir dubleks bina ve arsası vasfındaki 5/115 arsa paylı B Blok Zemin-Birinci -10 Nolu B.B. olan mesken vasfındaki gayrimenkuldur. Taşınmaz üzerinde bodrum + zemin kat + 1.kat + teras kattan oluşan kargir bina vardır. Satışa konu taşınmazın üzerindeki bina yaklaşık 18 yıllık yıpranmasının olabileceği, Fen Bilirkişisinin yaptığı ölçüm sonunda binanın inşaat alanının yaklaşık 77.72 metrekare olduğu anlaşılmıştır.

 

5 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında bitişik nizam 2 kat inşaat müsaadeli olduğu belirtilmiştir. İmar krokisi incelendiğinde satışa konu taşınmaz, imar yolları açıldığında köşe parsel konumunda olabileceği görülmüştür. Satışa konu Bolvadin Dişli Köyü eski 9603 yeni Yavuz selim Mahallesi 361 Ada 10 parselde kayıtlı 468,53 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüştür. Söz konusu taşınmaz hafif eğimli bir topografik yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

6 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesi Görelek Mahallesi 1707 Ada 291 parselde kayıtlı 5.000,00 metrekare yüzölçümlü A Blok 9 Katlı Betonarme Apartman ve arsası vasfında olup 52/5000 arsa paylı A Blok7.Kat 27 Nolu B.B. olan mesken vasfındaki gayrimenkuldür. Satışa konu taşınmaz zemin kat + 7 kat olmak üzere toplam 8 Katlı Betonarme Karkas binanın 7. katında 27 Numaralı Bağımsız Bölüm olan meskendir. Meskenin güncel adresinin Hilal Kent Apartmanı Yenice Mahallesi Yeni Bulvar Caddesi No:4/1-A Blok İç kapı No:27-Bolvadin’dir.

 

7 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Satışa konu Bolvadin Dişli Köyü eski 9605 yeni Yavuz selim Mahallesi 361 Ada 8 parselde kayıtlı 464,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüştür. Söz konusu taşınmaz hafif eğimli bir topografik yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

8 Nolu Taşınmazın Özellikleri:

Bolvadin ilçesi, 0 ada, 9606 parseldeki taşınmaz Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında bitişik nizam 2 kat inşaat müsaadelidir. Satışa konu taşınmaz, imar yolları açıldığında köşe parsel konumunda olabileceği görülmüştür. Satışa konu Bolvadin Dişli Köyü eski 9606 yeni Yavuz selim Mahallesi 361 ada 7 parselde kayıtlı 460,60 meterkare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüştür. Söz konusu taşınmaz hafif eğimli bir topografik yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

9 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz 0 ada, 525 parselde Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında ayrık nizam 2 kat inşaat müsaadeli olduğu belirtilmiştir. Tapu kaydında her ne kadar tarla vasfında ise de Dişli Belediyesinin uygulama imar planı içerisinde bulunduğu için Yargıtay içtihatları kapsamında arsa olarak değerlendirilecektir. Satışa konu Fatih Mahallesi 218 Ada 32 parselde kayıtlı 1.469,16 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün mahallinde yapılan inceleme de taşınmazın üzerinin boş olduğu, üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüş olup köşe parsel konumundadır. Dişli Belediyesinin göndermiş olduğu imar krokisinde taşınmaz, açılmayan imar yollarının kesiştiği noktada köşe parsel konumunda olup iki yola da cepheli olduğu anlaşılmıştır. Etrafında tek katlı ve 2 katlı yapılaşmaların olduğu görülmüştür. Düzgün bir topografik bir yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

10 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesinde, 0 ada, 1445 parseldeki taşınmazın Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında bitişik nizam 2 kat inşaat müsaadelidir. 156,62 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sırasında taşınmazın üzerinde bitişik nizam yapılaşma olan zeminde dükkân + 1.kat + 2.kat olmak üzere 3 katlı kargir ev olduğu görülmüştür. Fen bilirkişisinin yapmış olduğu ölçümde binanın inşaat alanı 100 metrekare olup yıpranmasının ise 30 yılın üzerinde olabileceği tespit, takdir ve kabul edilmiştir. Yapılan inceleme de binanın dışında deformasyonun başlamış olduğu görülmüştür. Taşınmaz kilitli olduğundan daire içinde inceleme yapılamamıştır.

 

11 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesinde 0 ada, 1033 parseldeki taşınmazın Dişli Belediyesi uygulama imar planı içerisinde konut alanında ayrık nizam 2 kat inşaat müsaadelidir. Satışa konu Mevlana Mahallesi 375 ada 16 parselde kayıtlı 509,85 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün mahallinde yapılan inceleme de taşınmazın üzerinin boş olduğu, üzerinde her hangi bir yapı veya tesis olmadığı görülmüş ve taşınmaz içinde 1 adet kaysı ağacının bulunduğu görülmüştür. Düzgün birtopoğrafik bir yapıya sahip olup belediyenin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

12 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesi 255 ada, 8 parselde İmaret Mahallesinde kayıtlı 79,68 metrekare yüzölçümlü betonarme ev vasıflı gayrimenkuldür. Taşınmazın güncel adresi İmaret Mahallesi Türbe Sokak No 7 Bolvadin’dir. Satışa konu betonarme binanın yaklaşık olarak 30 yıllık yıpranmasının bulunduğu, fen bilirkişisinin yapmış olduğu ölçüm sonunda taban alanının 79,68 metrekare olduğu belirlenmiştir. Taşınmazın zemin katında iki dükkân ile 1.katta ve 2. katın konut olarak kullanılmakta olduğugörülmüş ancak taşınmaz kilitli olduğu için gezilememiştir. Taşınmaz, düzgün bir topoğrafik yapıya sahip olup Bolvadin Belediyesinin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır.

 

13 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Bolvadin ilçesi, 334 ada, 8 parselde Cirit Mahallesindeki taşınmaz imar planı içerisinde ayrık nizam 3 kat konut alanında kalmaktadır. E= 1,05 olduğu belirtilmiştir. İmar krokisi incelendiğinde taşınmazın 7 metrelik imar yoluna cepheli olduğu görülmüştür. Taşınmazın mahallinde yapılan inceleme de 334 Ada 8 parselde kayıtlı 300,29 metrekare yüzölçümlü müfrez tarla vasfındadır.

Taşınmaz, düzgün bir topoğrafik yapıya sahip olup Bolvadin Belediyesinin alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. 14 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz Bolvadin ilçesinde 0 ada, 8159 parseldedir. Taşınmazın toprak yapısı derin profilli, organik maddece orta, çok az taşlı, , killi-tınlı, yaklaşık yüzde  0-2 arası eğimli topoğrafik bir yapıya sahiptir. Taşınmazın diğer parsellerle arasında belirgin sınır vardır. Taşınmazın bulunduğu bölgede İl Özel İdaresi ve DSİ tarafından inşa edilmiş herhangi bir sulama tesisi olmadığı gibi içerisinde de su kuyusu bulunmamaktadır. Taşınmazın sulanabilmesi için yakınlarında (dere vb.) su kaynağına da rastlanmamıştır. Dolayısı ile taşınmaz kuru tarım arazisi olarak değerlendirilmiştir. Taşınmazın ekili olmadığı görülmüştür. Taşınmazın bulunduğu bölgede arpa ve buğday gibi ürünler ekilmektedir. Taşınmazın birinci satışı 8 Şubat 2023 tarihinde saat 10.03’de yapılacak.

 

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti