Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’e istihdam sözü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bolvadin'e istihdam sözü

AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Kayacan, Bolvadin’de önemli bir istihdam arzı oluşturacaklarını kaydetti

AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Kayacan, 2023 hedefleri doğrultusunda Bolvadin’i geliştirme sözü verdi. Kayacan, “Bolvadin’imizin en önemli sorunlarının temelinde, Bolvadin’de doğan, Bolvadin’de büyüyen gençlerimizin, Bolvadin’de iş ve aş bulamaması vardır. Bolvadinli gençlerimizin asgari ücretle başka şehirlerde çalışmalarına gönlümüz razı gelmemektedir. Bu yola çıkarken, bu soruna çare olabilmek temel amacımızdı. Bolvadinlim teveccüh gösterdiğinde, Belediyemizi bu minvaldeki çalışmaların merkezi haline getireceğiz. İstihdama yönelik atılımlara önayak olacağız. Oluşturacağımız ve geliştireceğimiz envanterle Bolvadin’e yeni yatırımlar, yeni iş kapıları açılması için gerek İstanbul’da gerek Ankara’da yoğun çaba sarf edeceğiz” dedi.
YATIRIMA İKNA EDECEK
İstanbul ve diğer şehirlerde bağlantısının olduğunu kaydeden Kayacan, “Şahsımın iş yaşamı gereği, İstanbul’da ve diğer şehirlerimizde halihazırda işletmesi bulunan ve mevcut işletmelerini genişletmeyi hedefleyen birçok müteşebbis arkadaşımız var. Allah’ın izniyle teşvik durumunda 4. Bölge gibi çok avantajlı bir bölgede olmamız ve organize sanayi bölgemizin 5. Bölge sayılması bu müteşebbislerimizi Bolvadin’de yatırım yapma konusunda ikna edebilmemiz için çok önemli olacaktır. Belediyemizi bu noktada en etkin bir şekilde kullanarak yatırım yapmayı düşünen işadamlarımıza güçlü ve sorunlarına çözüm üreten bir belediye imajı vererek istihdamın önündeki engelleri bir bir kaldıracağız. Doğrudan ve yerinde istihdam modeliyle Bolvadinli gençlerimiz, Bolvadin’de üretecek ve Bolvadin’de yaşayacaklar. Biz hayallerimizi Bolvadin için kurduk. Bolvadin göç veren değil göç alan bir kent olacak. Gençlerimiz Bolvadin’de iş ve aş bulacak” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti