Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bolvadin’imizi Bayrama Hazırlıyoruz”

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını açıkladı. Aynacı, “Bolvadin’imizi bayrama hazırlıyoruz.” dedi.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş

Bolvadin ilçesinde, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başladı. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ilçe genelinde çevre düzenlemesi ve mezarlık temizliği için kapsamlı bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

Bolvadin İlçesinde Ramazan Bayramı öncesi oluşabilecek olumsuz görüntüleri önlemek için belediye ekipleri Bolvadin Belediyesi çevre temizliği ve mezarlık düzenlemesi konularında çalışmalar başlattı. Belediye ekipleri, cadde ve sokakları temizlemek, yeşil alanları bakıma almak ve mezarlık alanlarını düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

Bayram hazırlıkları hakkında açıklama yapan Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, şunları kaydetti: “Ramazan Bayramı, toplumumuz için önemli bir dönemdir. Bu özel günün huzur ve temizlik içinde geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizin bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmeleri için temizlik seferberliğimizi başlattık. Çevremizi ve mezarlıklarımızı temizlemek, bizim için sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak, Bolvadin’imizi bayrama hazırlıyoruz.”

“Bolvadin’imizi Bayrama Hazırlıyoruz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti