Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’in Gözükara ile yeniden anlaştı

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de
Bolvadin’in Gözükara ile yeniden anlaştı

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Bolvadin Belediyespor, teknik heyet olarak Ahmet Gözükara ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Bolvadin Belediyespor ile sezon başından sonuna kadar, başarılı bir performans sergileyen Ahmet Gözükara bu sezonda aynı başarı için önce takımını kuracak. Geçen sezon 22 maçtan 19 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak şampiyonluğa ulaşan Bolvadin Belediyespor, işlemlere de başladı.
Yapılan anlaşmayı sosyal medya hesabından duyuran Teknik Adam Ahmet Gözükara, “2019-2020 futbol sezonu için geçtiğimiz sezonda da görev yaptığım takımım Bolvadin Belediyespor ile tekrar anlaştım. Sözleşme yenilememde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Fatih Kayacan olmak üzere, Kulüp Başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmesin inşallah.” ifadesine yer verdi.
ARTIK MUAMMA YOK
Lige katılıp katılmayacağı belirsizliği bulanan Bolvadin Belediyespor, Gözükara ile yaptığı bu anlaşma ile lige katılacağını da duyurdu. Daha önce geçen sezon şampiyon olan kadroya ödeme sıkıntısı yaşansa da sıkıntılar verilen sözlerle yerine getirildi. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bolvadin Belediyespor, transfer çalışmalarını da hızlı bir şekilde çözmeye çalışacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti