Böyle Yıkım mı Olur?
Çakmak Otel'in yıkım çalışmaları devam ederken yandaki binalarla birleşen bölümde göçük meydana geldi. Bazı işyerleri zarar gördü, elektrikler kesildi, bölge trafiğe kapandı. Zarar gören esnaf tepkili
Afyonkarahisar şehir merkezinde Ordu Bulvarı üzerinde bulunan MCG Çakmak Otel binasının yıkım çalışmalarına bir kaç gün önce başlanmıştı.
Otel binasının yıkılıp, yerine ücretli özel otopark yapımı için başlanan çalışmalar devam ederken bugün saat 12.30 sıralarında büyük bir göçük yaşandı.
Otel binasının Karagözoğlu sokak tarafına bakan ve Bozcalar işhanı ile birleşen bölümü büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın yıkılan bölümleri nedeniyle Karagözoğlu sokak ile Süleyman Gönçer caddesi trafiğe kapandı.
Yaşanan göçük nedeniyle işyerleri zarar gören bir çok kişi yıkım çalışmasını yapanlara tepki gösterdiler.
Hem ekmek teknelerinin zarar gördüğünü hem de bölgenin elektriksiz kaldığın ıbelirten çevre esnafı yıkım çalışmalarının tekniğine uygun yapılmadığını savundu.
Yıkımı yapan şirket çalışanları ve mülk sahiplerine tepki gösteren çevre esnafı zararlarının karşılanmasını istiyor.
Olayda cana bir zarar gelmemesi tek teselli olarak yorumlanıyor.
Bakmadan Geçme





