Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu gururu bize yaşatanlara teşekkür ediyoruz”

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM)

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından düzenlenen Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nın son ayağı olan Göbeklitepe Kültür Finali Afyonkarahisar’da sergilenen performanslarla tamamlandı. Şampiyona sonrasında TSYD adına açıklama yapan Nadir Güzbey, emeği geçenlere teşekkür etti

 

Avrupa Akrobasi Şampiyonası Göbeklitepe Kültür Finali “Birlikteyken Güçlüyüz” sloganıyla Afyon Motor Sporları Merkezi Padok Alanı’nda Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin ev sahipliğinde yapıldı. Gerçekleşen organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapan TSYD, şampiyonanın sonunda il protokolünden ve FİM yöneticilerinden övgü aldı.
Şampiyona sonrasında TSYD adına açıklama yapan Nadir Güzbey, “TSYD Ankara Şube Başkanı Hüseyin Doğru başta olmak üzere Ankara şubemizin yönetim ve idari kadrolarımız buradaydı, TSYD ailesi olarak tüm organizasyonlarda olduğu gibi mükemmeli yapmak için çalıştık, bugün halkımızın yoğun katılımı ve hatasız bir final ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Binin üzerinde vatandaşımızın katılım gösterdiği Avrupa şampiyonası Uluslararası katılımcılardan da tam not aldı. FİM Avrupa Başkanı Martin Hajduk’un, ‘Bu organizasyondan sonra sporcularımıza yer beğendirmemiz mümkün olmayacak.’ ifadesi bizi mutlu etti. Bu gururu bize yaşatan bu tesisleri kazandıran Belediye Başkanımıza ve İl Genel Meclisi Başkanımıza teşekkürden fazlasını borçluyuz. Bizimle birlikte şampiyonaya destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığımız başta olmak üzere, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’na teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti