Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU MAÇ KAÇMAZ: Afyonspor bu maçta tribün ve taraftar rekoru kıracak

Ligin 24. haftasında 1461

Ligin 24. haftasında 1461 Trabzon FK’yı konuk edecek olan AFJET Afyonspor’a tribün desteği için başlatılan hareket çığ gibi büyüdü. Jetler uzun bir aradan sonra dolu tribün desteğiyle çıkmaya hazırlandığı maçtan ümitli

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 24. haftasında evinde 1461 Trabzon FK’yı konuk edecek. Ligin ikinci devresine üst üste puan kayıpları ile giren AFJET Afyonspor 1 maç eksiği ile 6. sıraya gerilemişti. Sezon sonunda üst lige çıkma hedefini son düdüğe kadar sürdürmek isteyen AFJET Afyonspor’a toparlanma sürecindeki en büyük destekçisi tribünleri dolduracak taraftarları olacak.
Kayıpları sonrasında motivasyon eksikliği yaşayan oyuncularını yeniden ayağa kaldırmak isteyen AFJET Afyonspor’un taraftarları 1461 Trabzon FK maçı öncesi ve maç saatinde takımlarına destek olmak için organize olmaya başladı.
Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda tribünleri doldurmaya hazırlanan Afyonspor taraftarları yarın saat 13.00’te başlayacak olan 1461 Trabzon maçı için saat 11.30’dan itibaren stadyuma gelerek atkılar, meşaleler ve tezahüratlarla takımı karşılayacak. Taraftarlar oyuncuların motivasyonunu artırmak için hazırlıkları sürdürüyor.
Afyonkarahisar’ın her yerinden araçlarla maçı takip etmek ve takımına destek vermek isteyen taraftarların stadyuma gelişinin organize edildiği de belirtildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti