Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu okulda puan barajı yok

Afyon Özel Ayza Koleji
Bu okulda puan barajı yok

Afyon Özel Ayza Koleji Okul Müdürü Muharrem Günay, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Ayza Koleji’nde hem Sağlık Meslek Lisesi hem de Fen Lisesi bulunduğunu kaydeden Günay, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde bir puan barajının olmadığını, isteyen her öğrencinin kayıtlarını aldıklarını söyledi. Afyon Özel Ayza Koleji olarak öğrencilerin iyi bir şekilde eğitim alabilmeleri için özel bir gayret içerisinde olduklarını belirten Günay, kolejlerinin idari ve öğretmen kadrosunu oluşturduğu bir disiplin yönergesi olduğunu sözlerine ekledi.
Kolejin Fen Lisesi kısmında öğrencinin başarı ve yeteneklerinin öne çıktığını belirten Günay, okulullarının kendine has bir yöntemle öğrencilerinin başarısını artırdığını, bunda da Afyonkarahisar’da eğitim alanındaki olumlu gelişmelerinde etkili olduğunu, bu anlamda da Vali Güner’in destekleriyle daha iyi konumlara geleceğini belirtti.
EN BÜYÜK SERMAYE
BEŞERİ SERMAYEDİR
Ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinin en iyi ortamda ve en güzel şekilde verilmesinin il ve ülke açısından çok önemli olduğunun altını çizerken, en büyük yatırım ve sermayenin beşeri sermaye olduğunu, geleceğimizin teminatı için çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimlerine öncelik vermek gerektiğini söyledi.
EĞİTİMDEKİ ÇITA YÜKSELİYOR
Afyonkarahisar’da başlattığı Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi EKAP ile Afyonkarahisar’da daha iyi bir başarı yakalamayı hedeflediğini belirten Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, devlet ve hükümetin destekleri ve sağladığı imkanlarla Afyonkarahisar’daki eğitim seviyesindeki çıtayı yukarıya taşıyacaklarını, bunun yanında öğrenci, aile ve okul üçlüsünün en iyi şekilde koordine edileceğini, tüm bu çalışmaların sonucunda istenilen başarının elde edileceğine emin olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti