Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu protokol ile alacak sorunu düşünülmeyecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Ziraat Bankası arasında, tedarik zincirine destek olacak Bankkart
Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Ziraat Bankası Bölge Başkanı Emin Turan’ın imzaladığı protokol çerçevesinde ATSO üyeleri tedarikçilerden yapacakları alımlarda kullanabilecekleri, 540 güne kadar vade imkanı ve taksitlendirme imkanı sağlayan kart alabilecekler. Ayrıca ATSO üyesi tedarikçilerden hali hazırda Ziraat Bankası POS cihazı olmayanlar bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Ziraat Bankası POS cihazı alabilecekler.
“GÜVENLİ TİCARETİN
KİLOMETRE TAŞI”
Protokol imza töreninde değerlendirmede bulanan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “10 Aralık 2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin Aydın’ın tanıttıkları, bizim de kısa zamanda üyelerimize tanıtacağımız, Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalamak için burada bulunuyoruz. Bunun güvenli ticaret için önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun diyerek, Ziraat Bankası Bölge Başkanımız Sayın Emin Turan’a teşekkür ediyorum.” dedi.
“ARTIK KİMSE TAHSİLAT SORUNUNU DÜŞÜNMEYECEK”
Ziraat Bankası Bölge Başkanı Emin Turan ise, “Bize bağlı illerin Oda ve Borsaları ile Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalıyoruz. İnşallah bu, hem alıcı hem de satıcı tarafında rahatlık sağlayacak. Artık kimse tahsilat sorununu düşünmeyecek. Alacak garantisi olacak, 540 güne kadar vade yapma imkanımız olacak. Bunu ne kadar çok üyeye ulaştırırsak, ne kadar alıcı ve satıcıyı bir araya getirirsek sistem o kadar iyi işleyecek. Herkes için faydalı olacak. Bu imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
İmza töreninde Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Özden Güven ile Afyonkarahisar Şube Müdürü Murat Bilen, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Hüsnü Selim Şenbabaoğlu da hazır bulundu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti