Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu sezon oynanmamış kabul edilmeli”

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Başkanı Cömert Küce yaptığı açıklama ile bu sezonun oynanmamış kabul edilmesi gerektiğine dikkat çekti

 

Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle ertelenen İNG Basketbol Süper Ligi ile ilgili açıklama yapan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Başkanı Cömert Küce, ligin oynanmamış kabul edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca düşmesi gereken veya çıkması gereken takımlarla ilgili de düşündüklerini aktaran Başkan Küce, “Bir buçuk-iki ay sonra virus tehdidinin tamamiyle ortadan kalkma olasılığı fazla gözükmüyor. Kaldı ki lig yeniden başlayacak olsa dahi yabancıların tamamına yakınının döneceğine ihtimal vermiyorum. Ayrıca uzun süre antrenman yapmayan oyuncular sezonu yeni açmış gibi olacak ve sakatlık riskine karşı belli bir süre kondisyon antrenmanları yapmak durumunda kalacaklar. Bu nedenlerle erteleme yerine liglerin kalınan noktada bitirileceği kararı çıkacağını tahmin ediyorum.” dedi.
Küce devam edilememesi durumunda en doğru kararın sezonun oynanmamış kabul edilmesi olacağını ifade edip, “BSL’nin alt sırasındaki iki takım kağıt üzerinde hala düşmemiş olacağı için, rızaları dışında düşme kararı almak doğru olmayabilir. Bu durumda gelecek sezon Türkiye Kupası kaldırılıp takvim genişletilebilir ve lig 18 takımla oynatılabilir.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti