Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu yıl, 18 bin ünite kan bağışı hedefleniyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Bu yıl, 18 bin ünite kan bağışı hedefleniyor

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli, Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kampanyaya destek verdi. Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman, 2013 sonuna kadar 18 bin ünite kan bağışı toplayacaklarını belirtti

Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde kan bağışı kampanyası yürüttü. İl AFAD personeli, kan bağışına ilgi gösterdi. Afyonkarahisar Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman, kan bağışı hedefine ulaşmak için kamu kurumlarını ziyaret ettiklerini belirtti. Akman, “Bizim için bağışın sürekli olması önemli. Afyonkarahisar olarak 2013 yılında 18 bin ünite kan bağışı toplamak istiyoruz. Vatandaşlarımız, yılda 1 kere yerine birkaç kere kan bağışında bulunursa, hedefimize ulaşmamız daha kolay olacak. 18 bin hedefini, Afyonkarahisar’ın genel ihtiyacına göre belirliyoruz” dedi.
“VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞUYORUZ”
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ise, kan bağışı kampanyasının son derece yararlı olduğunun altını çizdi. Buldan, “Biz, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde çalışanlar olarak sahadaki çalışmamızda kana hangi durumlarda ihtiyaç olduğunu yakından görebiliyoruz. Kurum itibariyle vatandaşlarımızın yardımına koşmayı amaç edinmiş durumdayız. Kan bağışına katkı sağlamak da bizim için önemli bir vicdani görev” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti