Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buket Aydın’ın Çocuğu Var Mı?

Kanal D’nin ünlü haber spikeri görevlisi Buket Aydın’ın çocuğu olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Buket Aydın kimdir? Çocuğu var mı?

Kanal D’nin ünlü haber

Kanal D’nin ünlü haber spikeri haber spikeri ve Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi Buket Aydın kendisinden 11 yaş küçük iş insanı Oğuzhan Beker ile yaşadığı aşk nedeniyle son günlerde gündemde olan isimler arasında yer alıyor. Buket Aydın kimdir? Buket Aydın hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

 

 

BUKET AYDIN KİMDİR?

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Buket Aydın, yüksek lisansını Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine tamamlamıştır. Sunuculuğu kariyerine Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini ile başlamıştır. TRT Türk, NTV gibi kanllarda çalışmış olan Aydın, 2018 yılında geçtiği Kanal D’de devam etmektedir.

Kanal D’deki sunuculuğunun yanı sıra CNN Türk’te “40” adında bir sohbet programın sunuculuğunu da yapmaktadır. Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. 2023 yılında yayın hayatına başlayan Haberet’te Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütmektedir.

 

 

 

Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi olan Buket Aydın,  2013 yılında iş adamı Erce Baykal’la evlenmiş ancak, 2020 yılında, tek celsede boşanmıştır.  Çiftin, çocukları olmamıştır.

 

Ünlü spikerin ünlü iş adamı Oğuzhan Beker ile bir beraberlik yaşamaktadır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti