Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çabuk: Bu ilçeye herkes sahip çıkmalı

Bu haberin fotoğrafı yok
Çabuk: Bu ilçeye herkes sahip çıkmalı

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçede gerekli altyapının oluşmasının ardından Üniversite’nin bir bölüm açmasını beklediklerini kaydetti. Çabuk, “Bu ilçeye herkes sahip çıkmalı” dedi

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçede Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin bir bölümünün açılması için önce ilçe olarak bazı eksikliklerin tamamlama yoluna gideceklerini belirtti. Çabuk, Üniversite’nin bir bölümünün İhsaniye’ye açılmasının aynı zamanda siyasi iradeye bağlı olduğunu hatırlattı ve şöyle konuştu:
“Üniversitenin gelmesi için gerekli altyapıyı sağlamaya çalışıyoruz. İhsaniye’de sosyal tesisler, yeme- içme alanları, barınma alanları olduktan sonra Üniversite gelecektir. Bir öğrenci yurdu kiraladık. Biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra Rektörümüzün de üzerine düşeni yapacağını biliyoruz. Bu aynı zamanda bir siyasi karardır. Sayın Bakanımız’ın da sözü var. Bu memleket hepimizin. Üniversite, daha çok o bölgenin kalkınması için kuruluyor. Burada üniversiteye ihtiyaç var. İnşallah birileri bize sahip çıkar. İhsaniye, devletine karşı, milletine karşı saygısızlığı olmayan, aksine devletine, milletine sahip çıkan bir ilçedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)