Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çalışmaları sosyal medya ve internet üzerinden duyurun”

“Çalışmaları sosyal medya ve internet üzerinden duyurun”
"Çalışmaları sosyal medya ve internet üzerinden duyurun"

Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Erhan Günay ile Kaymakamlar ve ilgili birim müdürleri katıldı.
“ÇALIŞMALAR HAKKINDA VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRİN”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz, “Afyonkarahisar uyum içerisinde çalışılması ve buna bağlı olarak üretmenin ve hizmetin en iyi şekilde yapılması gereken bir ildir. Bu toplantıyı İl Merkezi ve İlçelerimiz arasında işbirliğini sağlamak adına yapıyoruz. Tüm kaymakamlarımızın önce Valiliğimizle ve diğer kurumlarla, daha sonra da kendi aralarında irtibatlı olmasını istiyorum. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan çalışmalar ile İlçelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızın yaşadıkları genel sıkıntıları ve sorunları görüşerek çözüme kavuşturmak için bir araya geldik. Kaymakamlar olarak ilçelerinizde KÖYDES ve diğer yaptığınız çalışmalar hakkında sosyal paylaşım siteleri, internet siteleri vb. iletişim yolları üzerinden vatandaşlarımızı bilgilendirin. Böylece vatandaşlarımız yaptığınız çalışmalar hakkında bilgi sahibi olsun” dedi.
“ÖDENEKLER ETKİN VE VERİMLİ KULLANILMALI”
Vali Mustafa Tutulmaz konuşmasının devamında, KÖYDES kapsamında 2018 yılında ilimize ayrılan ödeneğin etkin ve verimli bir şekilde İl, İlçe ve köylerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılması gerektiğini belirterek, yatırımların takibi ve sonuçlandırılması ile ilçelerdeki yapılan diğer çalışmalar konularında Vali Yardımcıları ile kaymakamlara talimatlar verdi.
2018 yılında KÖYDES projesi kapsamında İlimize ayrılan ödeneğin İl Merkezi ve İlçelerimizde nasıl kullanılacağı, köylerde yapılacak olan çalışmalar ve projelerin ele alındığı toplantıda kaymakamlar yaptıkları çalışmalar ve ilçelerinin sorunları hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgi verdiler.
“HALK VE MUHARTARLAR TOPLANTILARI DÜZENLİ OLARAK YAPILMALI”
Vali Mustafa Tutulmaz toplantının sonunda Kaymakamlara, Halk toplantıları ile muhtarlar toplantılarının her ay düzenli olarak yapılması, ilçeler genelinde devam eden yatırımların takip edilmesi, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olunması, koordinasyonu gerektiren konularda sürekli olarak Valilik, Vali Yardımcıları ve kurumlar arasında işbirliğinin sağlanması talimatında bulundu. Toplantı, Afyonkarahisar genelinde devam eden diğer yatırım ve hizmetlerin değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.