Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Türkiye’nin Ön Sözüdür

İstiklale âşık Türk Milletinin adeta küllerinden doğarak destan yazdığı, dönmeyi düşünmeyenlerin Türk Milletine en büyük mirası olan Çanakkale Zaferinin 109. yılına özel anma programı yapıldı. Anma programında Çanakkale’nin Türkiye’nin ön sözü olduğu vurgulandı.

İstiklale âşık Türk Milletinin

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109’ncu yıldönümü, Şehitleri Anma Günü nedeniyle Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda anma programı gerçekleştirildi.

Çanakkale Türkiye’nin Ön Sözüdür

Kamil Miras Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası Kamil Miras Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ali Gürsoy günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı. Ardından öğrenciler Çanakkale temalı şiirlerini seslendirdi. İkmal ve Garnizon Komutanlığı’ndan Piyade Binbaşı Uğur Gedik tarafından Çanakkale Muharebeleri sunumu yapıldı. Anma programında gösteriler ilgiyle izlendi. Kamil Miras Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yüksel Eleren’in koordinesinde 10/E sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” adlı oratoryo büyük beğeni topladı. Programda Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale Şehitliklerinden gelen vatan toprak Vali Yiğitbaşı’na takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Şehitlik ve Vatan” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri verdiler.

Çanakkale Türkiye’nin Ön Sözüdür

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti