Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Candoğan: Bir yere gitmedim

“Kulübü Federasyon’a şikayet etti”,

“Kulübü Federasyon’a şikayet etti”, “Başka takımla anlaştı” iddialarına cevap veren AFJET Afyonspor’un
Kaptanlarından Nazmi Candoğan, “Hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Bir yere gitmedim.” dedi

 

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu ve kaptanlardan Nazmi Candoğan, hakkında çıkan olumsuz haberlerden dolayı rahatsız olduğunu aktardı. Afyonkarahisar’da 5 senedir futbol oynadığını ve ilin ekmeğini yediğini ifade eden Candoğan, “İlk olarak iddialar asılsızdır. Ben kulübü Federasyon’a şikayet etmedim. Ayrıca kulüp ile sözleşmem bitmiş durumda. Fakat, sözleşmem bitmiş olsa bile kulüpten bana bir şey söylenmezse ben harekete geçemem.” dedi.
“GİDİN YA DA KALIN DİYE İFADE KULLANILMADI”
Kulüpte belirsizliğin sürdüğünü ifade eden Candoğan, “Kulüpte belirsizlik var. 20’nin üzerinde kişinin sözleşmesi sona erdi. Bizler beklemedeyiz. Şu an için kulüpten gidin ya da kalın diye bir ifade kullanılmadı. Ama tüm futbolculardan ödeme için 15 gün süre istendi.” ifadesine yer verdi.
“BİZLER GELİP GEÇİCİYİZ”
Şahısların gelip geçici olduğunu aktaran Candoğan, “Nazmi ya da Veli önemli değil. Kulübün iyi yerlerde olması önemli olan. Bizler gelip geçiciyiz. Afyonspor her zaman var olması lazım. Afyonspor’un belirsizliği iyi bir şey değil. Bir an önce çözülmesi gerekiyor. Afyonkarahisar’ın önde gelenlerinin bu duruma el atması lazım ve bu olumsuz hava Afyonspor’un lehine sonuçlanmalıdır.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti