Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cem Gariboğlu kimdir?

Cem Garipoğlu, 29 Ekim

Cem Garipoğlu, 29 Ekim 1991’de dünyaya geldi. Ünlü iş adamı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni ve TMSF tarafından el konulan Sümerbank’ın ortaklarından Mehmet Nida Garipoğlu’nun dört çocuğundan biri olarak bilinir. 12 yaşında yurtdışına çıkan Garipoğlu, eğitimine Fransa’daki bir yatılı okulda devam etti. 17 yaşına dek İngilizce, Rusça, Çince ve İspanyolca dillerini öğrenmek amacıyla farklı ülkelerde bulundu. Ardından, kalıcı olarak Türkiye’ye geri döndü.

Cem Garipoğlu Yurtdışından Ne Zaman Döndü?
2007’de Türkiye’ye dönen Cem Garipoğlu, Bahçeşehir Yıldızlar Koleji’ne kayıt oldu. Ancak, okul disiplinine uyum sağlayamadı ve sık sık rehberlik servisiyle görüşmeler yapmak zorunda kaldı. Bu durum nedeniyle 2008 Şubat’ta başka bir okula transfer oldu. Yeni okulunda Münevver Karabulut ile tanışan Garipoğlu, 3 Mart 2009’da Karabulut’u trajik bir şekilde hayatından etti. Bu olay, ‘kesik baş cinayeti’ olarak kamuoyunda büyük tepki çekti. Cinayetten sonra ortadan kaybolan Garipoğlu, 197 gün sonra İstanbul’da teslim oldu.

Cem Garipoğlu Öldü mü, Nasıl Öldü?
Cem Garipoğlu’nun acımasızca işlediği cinayet sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı olay, toplumda büyük yankı uyandırdı. Garipoğlu 10 Ekim 2014 tarihinde, 22 yaşında iken, cezasını çekmekte olduğu Silivri Cezaevi’nde kendi hayatına son verdiği iddia edildi. Açıklananalara göre Münevver’i katleden Cem Garipoğlu Silivri’de kendini asarak intihar etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti