Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cenazeyi ister gömün ister …”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Cenazeyi ister gömün ister ..."

Emirdağspor’da çok garip işler oluyor. Belediye Başkanı Cengiz Pala’nın sosyal tesislerin kullanımı ve diğer konularda belediyenin takıma destek çıkamayacağını Kulüp Başkanı Cüneyt Gargılı’ya bildirmesinden sonra Gargılı, “Ben futbolcuları kendi evimde mi barındıracağım. Bunun mantığı nerede?” diyerek istifa etti

Bölgesel Amatör Lig’de son iki sezondur Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil eden Emirdağspor’da sıkıntılı süreç tam bitti derken yeniden başladı.
Kulübün geçen hafta yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Cüneyt Gargılı, Belediye Başkanı’nın ‘belediye sosyal tesislerini kullanamazsınız’ demesinden sonra, “Demekki kulübün kapanması isteniyor” diyerek istifa ettiğini açıkladı.
“Cenazeyİ İster kaldırın, İster gömün”
Kapanma aşamasına gelen Emirdağ Spor’da görevi devralan Cüneyt Gargılı yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gargılı ‘Cenazeyi sizlere teslim ediyorum. İster kaldırın, gömün Mazıoğlu’nun tarlaya isterseniz mumyalayın her sene özel bir günde anma töreni düzenleyin’ diyerek istifasını duyurduğu yazısında gerekçe olarak şunları gösterdi: “Ne yazık ki bu karanlığın içinde kaybolamam benim yapmam gereken daha çok iş var.”
İşte o istifa yazısı: “Öncelikle kendimden bahsedeyim: Kazandığım her kuruşu, tek bir kuruş birikim yapmadan, mal mülk almadan, ideallerim uğruna harcayan ve bundan gurur duyan bir insanım. Hakkımda kim ne derse desin umrumda olmaz. Bugüne kadar konuştunuz bundan sonra da konuşmazsanız darılırım.
Şimdi gelelim bu yazı da nerden çıktı kısmına…
Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi beş günlük de olsa Emirdağ Spor Kulüp Başkanlığı görevine kendi çabamla geldim.
Amacım bu ilçenin tek spor klübü olan Emirdağspor’un kapanmaması idi. Zor olduğunu biliyordum, ama bir iş zorken başarılırsa güzeldir. Ben güzeli severim tanıyan iyi bilir.
Neyse, her ne kadar kimine göre 800 Milyar kimine göre 1 Trilyon harcanarak BAL Ligi’nde kalan Emirdağspor’un bugün bir tek futbolcusu bile yokken, Kulüp idari bürosunda telefon, faks, bilgisayar hatta kalem dahi bulunmazken geldiğimiz bu görevde sadece 5 gün içinde sizlere hiç bir şeyin imkansız olmadığını göstermek adına bir teknik direktör, bir idari menejer ve toplamda 16 futbolcuyla (bunlardan üç tanesi genç Emirdağlı futbolcular) prensipte anlaştık.
Bütün sezon boyunca toplam Futbolcu ve idari kadronun Bize maliyeti 150 Bin TL dir. Yanlış duymadınız sadece 150 Bin TL.”

“Araç, yemek, sosyal tesis desteği çekildi”

Cüneyt Gargılı, Belediye Başkanı Cengiz Pala’nın araç, yemek, sosyal tesis desteği çektiğini bildirdi. Gargılı, “Sosyal sorumluluk falan bunlar hikaye onlara göre. Kimin parasını veriyorlarsa? Esnaf zaten malum. Bir de üstüne üstelik kararına her zaman saygı duyduğum başkanımızın takıma araç, yemek ve sosyal tesis desteğini çekmesi benim adıma işin sonuna gelindiğini gösterdi. Evet cenazeyi sizlere teslim ediyorum. İster kaldırın, gömün Mazıoğlu’nun tarlaya, isterseniz mumyalayın her sene özel bir günde anma töreni düzenleyin. Bugün 5 günlük görevimden istifa ediyorum. Buna biliyorum ki çok sevinecek birileri. Sevinsinler. Herkes şapkasını önüne alıp düşünsün ben düşündüm. Kararımı verdim. Ne yazık ki bu karanlığın içinde kaybolamam benim yapmam gereken daha çok iş var.”

“Demek ki her yiğidin yoğurt yeme şekli ayrı”

Cüneyt Gargılı az bir parayla bu futbolcu transferlerini gerçekleştirdiklerini açıkladı. Gargılı, “Daha yüksek meblağlarla takım kuran Eren Pamuk ve Yönetiminin çalışmasına da saygı duyuyorum. Her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır. Bunu niye mi yazıyorum çünkü bilmenizi istiyorum. İlk gün yaptığımız her çalışmayı sizlerle paylaşacağımı söylemiştir. İşte paylaştım durum budur. Gelelim 5 Günlük Hesaba… Kaymakamlık Makamına dilekçemizi verdik. Kulübün tüm evraklarının Müfettiş tarafından incelenmesini bizzat talep ettik. 5 Günlük çalışmamızı incelesin. Başkan olarak devletten ilk ve son talebim budur. Günlerdir bir çok Emirdağlı tanıdığım dostlarla konuşuyorum. Bir çoğu konuşturmuyor bile Emirdağspor’mu aman aman öte gitsin diyerek. Çoğu kuruş koklatmam diyor. Oda başkanları zaten oralı değil. Odanın parası gitmesinde ne olursa olsun.

İşte anlaşılan futbolcuların isimleri

Gargılı açıklamasının bir kısmında ise anlaşılan futbolcuların isimlerine de yer verdi. İşte o açıklama: “Size prensipte anlaştığımız futbolcuları tanıtayım.
1-Hilmi Yıldız Kaleci Turgutlu Spor’lu Profesyonel Futbolcu kariyerli
2- İbrahim Kargı-İzmirsporlu Profesyonel Futbolcu kariyerli.
3-Hüseyin Mutlu Gül-Aydınspor
4-Mustafa Sayar- Manisa Özel İdare
5-Ali Özeneger-İzmirspor
6-Soner Tok- Esk. Telekom.
7-M.Ali Bahadır – Sakarya Hendek
8-İbrahim Şener – Çanakkale Vitra
9-Murat Çevik -Manisa Özel İdare
10-Fatih Kartal -Prof. Dönme-Bal – Ve hocanın güvendiğ genç, Süper Amatör Küme’den diğer futbolcular. Üç de Emirdağlı genç… 5 Günde gördük ki az paralara da takım kurulur ve BAL’ da mücadele edilebilir.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti