CHP Afyonkarahisar'da Başkan Değişti!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevine Avukat Betül Kayabaşı atandı.
Bolvadinli avukat Betül Kayabaşı, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmasının ardından yaptığı açıklamada, CHP'nin köklü geçmişi ve temel ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Partinin 103 yıllık tarihine dikkat çeken Kayabaşı, Genel Başkan Özgür Özel'in liderliğinde Cumhuriyetin temel değerlerine ve sosyal demokrat anlayışa bağlı bir siyaset anlayışıyla görev yapacaklarını ifade etti.
Parti örgütüyle birlikte vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek ve CHP'nin Afyonkarahisar'daki gücünü daha da artırmak için çalışacaklarını aktaran Kayabaşı, ortak akıl anlayışıyla hareket edeceklerini kaydetti.
Parti içinde dayanışma ve birlik ruhunun güçlendirilmesinin önemine dikkati çeken Kayabaşı, tüm partililere ve örgüt üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Kayabaşı, Afyonkarahisar'da daha güçlü bir örgüt yapısıyla çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme


