Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP engelli öğrencileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Vefa Özel Eğitim
CHP engelli öğrencileri unutmadı

Afyon Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan 45 kişilik kız-erkek engelli öğrencilerin yer aldığı etkinlikte Afyonkarahisar’ın Mahalli sanatçısı Ömer Yarşi tarafından müzik dinletisi sunulurken, yine Afyonkarahisar’ın mahalli sanatçısı Mehmet Yetere tarafından da meddah gösterisi gerçekleştirildi.
CHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu üyeleri düzenledikleri sosyal proje kapsamında engelli öğrencilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte engelli öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Programda hem eğlenirken hem de engelli öğrencilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında neler yapılması gerektiğini istişare ettik. Tüm engelli vatandaşlarımızın aileleriyle, yakınlarıyla ve sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyoruz. Asıl engelliler onları görmeyenlerdir. Herkes kendisini engelli adayı olarak görüp ona göre hareket etmesi gerekir.” dediler.
Dünya Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirilen sosyal proje etkinliği CHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Nazan Aksu, Gülbin Taşer ve Ayşe Göktaş tarafından düzenlendi. Etkinlikte parti üyeleri; Alev Doğru, Resul Arısoy, Umut Köse’de yer aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti