Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’nin itirazı sonuç verdi – Kocatepe Gazetesi

CHP’nin itirazı sonuç verdi – Kocatepe Gazetesi
CHP'nin itirazı sonuç verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’ın Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı “AKP’nin seçim bürosu ve parti dışındaki afişleri kaldırılsın” itirazı sonuç verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Merkez İlçe Seçim Kurulu’na Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim yasaklarını ihlal ettiği yönündeki itirazlarının sonuç verdiğini açıkladı. Demirkırkan, “Perşembe günü Merkez ilçe seçim kuruluna AKP’nin seçim yasaklarına uymadığı yönünde itiraz dilekçesi verdik. Çoğu bakana ait olan bu broşürlere resimlere yaptığımız itiraz seçim kurulu tarafından kabul edildi ve ivedilikle kaldırılması talimatı verildi” dedi.
BU ŞEHİR SAHİPSİZ DEĞİL
Demirkırkan, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Tanıtım malzemelerinde yüksek seçim kurulunun kullanamayacağını belirttiği ibarelere yer vermeye devam eden, tanıtım malzemelerinin kanunla belirlenen yerler dışında beğendiği her yere asmaya devam eden AKP zihniyeti hala bir hukuk devletinde yaşadığımızı bilmiyor sanırım. Yapılan çalışmalarda kanunun emrettiği kurallara uymaya davet ediyorum. Bu ülke ve bu şehir sahipsiz değildir, bu şehrin tek sahibi de onlar değildir. Bu şehrin her noktasında, taşında toprağında en az onlar kadar bizlerin de hakkı ve hukuku vardır.”